LUNU ISPROVOCIRALA KIJA, PA PRIZNALA: Sloba i ja smo sve ovo uradili zbog marketinga!
Foto: Printskrin Youtube

PREKIPELO JOJ

LUNU ISPROVOCIRALA KIJA, PA PRIZNALA: Sloba i ja smo sve ovo uradili zbog marketinga!

Stars -

U Zadruzi je organizovano suđenje između Kristine Kije Kockar i Lune Đogani, a ono što je blogerka javno rekla šokiralo je sve zadrugare.

Naime, Kija je tužila Lunu zato što ne prestaje da blati nju i njen brak, te smatra da ona nema pravo bilo šta da komentariše i da je samo jedna u nizu. Takođe, Kockareva misli da je ona ta koja treba da pljuje Lunu, a to ipak ne radi. Sudija u ovom slučaju bila je Nadežda Biljić.

Kako je Kija tužilac u ovom slučaju, ona je prva dobila reč:

"Ja sam smatrala da je indirektno prozvala moj brak, ne znam da li namerno, ona je rekla da nije, ne znam da li je to mislila. I onda je krenula tu rasprava. Ja smatram da je Luna poslednja koja ima prava da nešto komentariše, ali ima pravo da komentariše. Da, ona misli da je nešto posebno. Da, mislim da je jedna u nizu, ali ne bih volela da je to tako jer bi sve ovo bilo ni za šta", poručila je Kockareva.

foto: Printscreen

Kristina je poručila i da Luni i Slobodanu želi da im veza uspe.

"Želim im svu sreću, da budu zajedno do kraja života, da bar nešto vredi ovo kroz šta sam prošla. Nikad niste čuli da sam je pljuvala, ako imam nešto da kažem, kažem za Slobodana, a trudim se sve da mu sve kažem u lice, za stolom. Da, smatram da je poslednja koja treba da komentariše i smatram da jeste jedna u nizu, ne bih volela da je to tako, to je za sada mišljenje, ako se ispostavi drugačije, super. To je sve što imam da kažem", zaključila je Kija.

Kada je došao red na Lunu da iznese svoju odbranu, ona je iznenadila sve svojom izjavom.

"Nemam komentar, kriva sam. U pravu je da sam još jedna u nizu, eto, ovo je rijaliti, pojačane emocije, Sloba i ja samo sve ovo uradili samo zbog marketinga. Ma, ništa ovde nije realno. U pravu je za sve. Ja gledam svoja posla. Ne treba ništa da komentarišem, treba da ćutim i da se završi sve ovo i da idem kući. U pravu je, treba da me pljuje, ali ne radi to", rekla je Luna.

foto: Printscreen

(Kurir/Blic, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track