ĐUS JE IZ PAROVA ODMAH NAVALIO NA ŽENU: Reperova mama kaže da se on odmah bacio na rad!
Foto: Damir Dervišagić

Hit

ĐUS JE IZ PAROVA ODMAH NAVALIO NA ŽENU: Reperova mama kaže da se on odmah bacio na rad!

Stars -

Nadoknada Vesna Ivanović kaže da je njen sin nakon izlaska iz rijalitija odjurio kod supruge Danijele i ugasio telefon da ga niko ne uznemirava, te da će se s njom tek danas videti

Ivan Ivanović Đus po izlasku iz „Parova“ odjurio je kući kod supruge Danijele i dvogodišnjeg sina, kojih se jako uželeo za ovih šest meseci, koliko je boravio u Hepijevom rijalitiju.

Reper nije hteo da ga niko uznemirava u toku jučerašnjeg dana, pa je ugasio telefon i ponovo se izolovao od spoljnog sveta. Samo, ovog puta bio je sa svojom porodicom. Njemu je nakon toliko dugog perioda u zatvorenom prostoru bio potreban jedan dan da se vrati u formu i odmori glavu od svađa sa cimerima, napada i konstantnog nerviranja. Đus se nije javio ni svojoj mami Vesni Ivanović, koja će se tek danas videti s njim.

Odmor

foto: PrintScreen

- Nedostupan je. Rekao je da će se tek sutra javljati novinarima i prijateljima. Danas želi da se odmara jer se razboleo. Videla sam šaku antibiotika, sve mora da popije. Tamo u vili su se svi porazboljevali, ja sam mislila da ću morati tamo da idem s maskom preko lica da se ne zarazim. Čim jednog uhvati virus, prenese se na sve. Đus je sada sa suprugom. Čim je izašao iz „Parova“, navalio je na ženu. I treba tako, neće sigurno na mene ili na vas (smeh). Treba da misli na te stvari. Viđao je Danijelu i Viktora samo jednom u dve nedelje, mora sad malo s njima da bude. Face su, najozbiljnije vam kažem. Viktor ga se baš uželeo, danas će se njih dvojica gnjaviti ceo dan. Ne znam šta bih vam više rekla, čekajte sutra pa ga zovite - rekla je Vesna za Kurir.

Šokantna odluka

Đus je inače pre dve večeri napustio vilu. Tokom nominacije on je zauzeo poslednje mesto na tabeli sa 11 odsto glasova, dok je Nina Prlja imala 11,4 odsto. Dva velika igrača našla su se u duelu, ali reper je ipak morao da napusti rijaliti. Učesnici su se šokirali odlukom gledalaca da Đus ide kući, a neki su čak i zaplakali.

Neočekivano Dalila kukala za Đusom

foto: PrintScreen

Dalila Dragojević gušila se u suzama zato što je Đus napustio „Parove“. Ona smatra da je reper bio jedan od favorita i da je njegovo mesto trebalo biti u finalu.

- Nisam očekivala da će Đus da napusti vilu. On je za mene bio veliki favorit i ne znam zašto gledaoci nisu glasali. Znam i ko se obradovao njegovom izlasku. Drago mi je što sam ga upoznala, drago mi je što ide svom sinu i ženi - rekla je Dalila.

(Kurir.rs / Marija Dejanović / Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVE PRŠTI OD GLAMURA: Evo kako je Stanija proslavila 33. rođendan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track