PLANIRAJU PETORO DECE: Evo šta je dečko Mije Borisavljević poručio Vučiću!
Foto: Printscreen/Instagram

TEK SU POČELI

PLANIRAJU PETORO DECE: Evo šta je dečko Mije Borisavljević poručio Vučiću!

Stars -

Pevač Bojan Grujić, koji je sa Miom Borisavljević dobio ćerku Emu, kaže da ne namerava da se zaustavi samo na jednom detetu.

Naime, kako je Vlada Srbije nedavno usvojila mere za podsticaj rađanja, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je plan finansijske pomoći, po kojem će majke koje imaju jedno dete jednokratno od države dobiti 100.000 dinara. Međutim, Bojan kaže da ne namerava da se zaustavi samo na jednom detetu.

"Mija i ja planiramo da imamo petoro dece, tako da državi neće biti lako, ako joj budemo na budžetu", rekao je Bojan kroz smeh.

Podsetimo, Mia i Bojan su postali roditelji devojčice, kojoj su dali ime Ema. Mia se porodila carskim rezom u GAK "Narodni front" u utorak ujutru, a porođaj je protekao u najboljem redu.

"Osećam se sjajno, ceo dan sam euforičan, uhvatili ste me baš na izlazu iz porodilišta. Obišao sam mamu i bebu i odneo sam im poklone, ali i sve što Miji u ovom trenutku treba. Moja Mia je žena zmaj, jer je porođaj podnela sjajno i već sada se odlično oseća. Video sam bebicu, lepa je kao i mama", kazao je Bojan Grujić, pevačicin partner.

foto: Printscreen Instagram

(Kurir/Alo, Foto:Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVE SPREMNO ZA DOLAZAK BEBE: Mia Borisavljević dobila OVAJ poklon, ne krije sreću i oduševljenje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track