Najnovije vesti

NEĆE DA ANGAŽUJE STILISTU, IAKO JE KRITIKUJU: Rada Manojlović otkrila zašto će se uvek oblačiti sama!
Foto: Vladimir Šporčić

SVESNA SEBE

NEĆE DA ANGAŽUJE STILISTU, IAKO JE KRITIKUJU: Rada Manojlović otkrila zašto će se uvek oblačiti sama!

Stars

Atraktivna pevačica Rada Manojlović definitivno ima vodeću ulogu kada je reč o negativnim kritikama modnih kreatora, a kaže da nikada neće angažovati stilistu.

Rada priznaje da namerno oblači haljine koje će izazvati buru reakcija, iako je svesna da većina njenih odevnih komada nije u trendu.

"Ponovo sam se obukla sama za ovu emisiju i dobila sam komplimente od Saše Popovića. Mislim da je ipak moja harizma važnija od neke haljine koju imam. S druge strane, stvarno mi je važno da se ja osećam dobro u onome što nosim. Međutim, ja se napravim luda jer znam da će me ispljuvati i to namerno obučem", kaže Rada i dodaje da ne želi da liči na njene mnogobrojne koleginice.

"Volim da štrčim, ne želim da budem savršeno upakovana kao sve devojke, već želim da budem ja, sa svojim manama i svojim doživljajima lepog. Zašto mi ne dozvolite da moja lepota bude u mojim očima i da imam pravo na svoj izbor? I dalje ću biti pri svome, samo ću angažovati stiliste za neke spotove", samouvereno će Rada.

Ipak, Manojlovićeva ne krije da će prvi put sarađivati sa stilistom, i to sa Sašom Vidićem, koji je oduvek imao brutalne prozivke na njen račun.

"Videćemo šta će Sale da uradi. Mogu reći da sam veoma uzbuđena zbog toga, a i on. On i ja imamo čudan odnos za medije, zbog prozivki, konstantnih kritika, tako da mislim da će i vama biti vrlo zanimljivo. On ima odgovornost jer radi sa osobom koju je toliko kritikovao i pomogao je narodu da ima mišljenje da ja ne znam da se obučem. Ne treba biti zlopamtilo, pogotovo ako taj neko ima talenta. Zašto da kažem da ne želim da mi ikada stajling sredi Saša Vidić kada je priznat u svom poslu? Znam da prihvatim kritiku na pravi način i treba preći preko ponosa", ističe pevačica.

Poznato je da Rada ima korektne odnose sa kolegama sa domaće estradne scene, ali je nedavno izjavila da postoji jedna koleginica kojoj se ne javlja na snimanjima emisija i sa kojom ne razgovara.

"Mnogo pričam, a verovatno bih se kad bih je videla javila, jer mi vaspitanje tako nalaže. Ne mogu da prođem samo, ne volim to. Ne treba komunicirati sa ljudima koji su negativni, koji ti žele loše, iako nemaju nikakvu korist od toga. Mislim da ne treba da potrošiš na njih ni "ćao", kaže Rada, a na pitanje da li je reč o Stoji Rada se samo nasmejala, a potom dodala:

"Joj. Ne želim bilo koju koleginicu da prozivam javno, ona će se sama prepoznati. Ako ima malo obzira i ljudskosti, ona više neće komentarisati našu vezu i neće ni meni, ni njemu pričati šta treba da radi, a da je pritom ničim izazvana. Niko je ništa nije pitao, niti ona nas poznaje da bi se tek tako umešala u naš život i rekla Harisu: "Ostavi je, ona nije za tebe, treba da slušaš oca", ističe Rada Manojlović.

Kurir.rs/Alo, Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...