(VIDEO) MARIJA JE JOVANI I SRĐANU ODBRUSILA U SAMOM STARTU: Bez dlake im je rekla šta misli o NJIMA, a onda i opsovala uživo u programu
Foto: Printscreen/Instagram

NE VOLI DA USTAJE RANO

(VIDEO) MARIJA JE JOVANI I SRĐANU ODBRUSILA U SAMOM STARTU: Bez dlake im je rekla šta misli o NJIMA, a onda i opsovala uživo u programu

Stars -

Marija Šerifović šokirala je svoje fanove kada se pojavila u Jutarnjem programu kod Jovane i Srđana, budući da ona ne voli da ustaje rano, ali nije "oprostila" voditeljima pa ih je i "napala" već na samom početku razgovora.

"Bilo je teško probuditi se. Ne pamtim kada sam bila gost u nekom jutarnje. Dobro zapamtite jutarnji program, to je to. Zauvek ću tvrditi da vi niste normalni, zauvek ćete vi tvrditi da ja nisam normalna", rekla je Šerifović, koja je legla u pola tri, pa joj je teško palo što je morala da ustane.

foto: Printscreen/Instagram

Kada su pričali o njenom koncertu, Jovana i Srđan su bili zainteresovani i da li je istina da je rekla Saši Popoviću da to takmičenje nije iznedrilo nijednu veliku zvezdu. Marija je to potvrdila, a onda ju je Joksimovićeva upitala ko je po njenom mišljenju prava zvezda.

"Nekoliko puta sam to rekla i dalje stojim iza toga da su jedine prave zvezde na ovim prostorima Lepa Brena i Zdravko Čolić, a svi mi ostali se koprcamo", odgovorila je Marija Jovani.

Koliko je Marija spontana i prirodna, govori i činjenica da je uživo čak i opsovala kada je štene Prva oborilo čaše, pa je pevačica skočila i malo ga "vaspitala".

foto: Printscreen/Instagram

"Je.em li ti", opsovala je instiktivno, a shvatila da je u programu uživo, a Jovana i Srđan su slatko nasmejali.

Kurir.rs/Foto Printsceen/Prva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Koga grli Marija Šerifović?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track