MARIJA ŠERIFOVIĆ UOČI KONCERTA U ARENI: Ne plašim se Dare i Seke!
Foto: Marina Lopičić

Šou

MARIJA ŠERIFOVIĆ UOČI KONCERTA U ARENI: Ne plašim se Dare i Seke!

Stars -

Ne smatram da mi je bilo ko konkurencija. Ne zato što sam ja najbolja, najveća ili najmanja, već zato što imam svoju publiku

Marija Šerifović održaće 24. maja koncert u Štark areni pod nazivom „A sad malo ja“, a kako neposredno pred njen nastup tamo pevaju i Seka Aleksić i Dara Bubamara, pevačica tvrdi da ove folk zvezde ne smatra konkurencijom.

- Što, bre, ne puste te žene na miru?! Ili možda one žele to. Opšti cirkus je napravljen. Meni je to smešno, jer svako ima svoju publiku. Od bilo kog izvođača je hrabro da uđe u taj projekat i svako daje najviše od sebe. Najsmešnije mi je to frljanje ciframa, koliko je ko prodao karata. Nema potrebe da se o tome priča na takav način. Ja apsolutno ne smatram da je meni bilo ko konkurencija. Ne zato što sam ja najbolja, najveća ili najmanja, već zato što imam svoju publiku, koja će, željna dobre muzike, doći na koncert - kaže Marija.

foto: Damir Dervišagić

Evrovizijska pobednica je veoma uzbuđena zbog nastupa pred Beograđanima:

- Imam mnogo planova i ideja, ali to ćemo dozirati s vremenom jer ima još dva meseca do toga. Što se gostiju tiče, još razmišljam. Bitna mi je interakcija s publikom, da ta povezanost s njima bude apostrofirana. Imam problem s Arenom jer je velika, a ja bih bila najsrećnija da mogu da emotivno dodirnem i onog ko je skroz gore, ne znam da li me vidi uopšte. Najviše ćemo raditi na tome da sa svima budem bliska.

Kurir / J. S.

Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track