POKRALI SU PRINCEZU

(VIDEO) JOVANA JOKSIMOVIĆ POSTAVILA UŽIVO NEPRIJATNO PITANJE SANJI: A onda je Ilić otkrio BRUKU koja se desila na Jugoviziji 1984. i zašto su svi PLAKALI na probi

Stars -

Saša Ilić, koji je naš predstavnik na Evroviziji u Lisabonu, otkrio je u Jutarnjem programu šta se desilo sa njegovom "Princezom" i zašto Slađa i Dado nisu otišli na Evroviziju 1980. godine.

foto: Printscreen, ž

Jovana Joksimović je uputala je nezgodno pitanje Sanji Iliću o "Princezi", pesmi koja se takmičila na Jugoviziji, a pevali su je Dado i Slađana Milošević.

Kako je to bilo kada je se Princeza takmičila, upitala je Jovana.

"Dado i Slađana su bili ubedljivi favoriti, broj jedan. A sećam se da je Izolda Barudžija prišla meni i rekla: "Jao, zvao Novković da pita šta je najbolje". Ja sam rekao ubedljivo Dado i Slađana, svi smo plakali na probi. Onda se desilo što se desilo. Desilo se da su Zagreb i Podgorica smuvali glasove, nama su skinuli skroz, njima povećali, čak sam ja tu pesmu čuo godinu dana ranije i nije isti autor nego autor iz Zagreba", ispričao je Sanja, a onda se nije mogao setiti imena Vlade Kalembera, koji je zajedno sa Izoldom otišao te godine na Evrovoziju.

foto: Printscreen, ž

"Njemu je bilo toliko žao i neprijatno kada smo se ispričali na Ohridu", dodao je Sanja.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track