IMAJTE MALO DOSTOJANSTVA: Stoja nema milosti prema kolegama, evo zašto ih je javno ismejala!
Foto: Damir Dervišagić

OŠTRA

IMAJTE MALO DOSTOJANSTVA: Stoja nema milosti prema kolegama, evo zašto ih je javno ismejala!

Stars -

Poznato je da veliki broj javnih ličnosti, među kojima prednjače pevači, često koriste svoj uticaj na društvenim mrežama, tačnije - broj pratilaca, kako bi ostvarile saradnju sa brojnim brendovima koje reklamiraju na svojim profilima u zamenu za besplatne proizvode i usluge.

Zahvaljujući kompenzaciji i reklamama na Instagramu, mnoge pevačice hvale se novim krpicama, kozmetičkim preparatima, bebi opremom i nakitom, a sve ovo privuklo je pažnju folkerke Stojanke Novaković Stoje, koja se, po svemu sudeći, na ovaj korak nikad ne bi odlučila.

Njoj se nimalo ne dopada to što su joj se pojedine kolege pretvorile u "pokretne bilborde", kako ih često u šali nazivaju korisnici društvenih mreža, te je rešila da ih javno prozove i zamoli da, kako kaže, porade na svom dostojanstvu.

"'Ajde više sa tim reklamiranjem na sopstvenim profilima... Kolege, imajte malo dostojanstva. Je l' toliko opao posao?", upitala je Stoja koja je ovaj put ostala bez odgovora.

Da li će se neko pronaći u njenoj izjavi i dati odgovor koji bi mogao dodatno uzburkati strasti na samom početku novog estradnog rata, ostaje da se vidi.

A post shared by stoja (@stojainstitucija) on

(Kurir, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BRUTALNO IZVREĐALA SVE NA SRPRSKOJ SCENI! NEĆE JOJ TO OPROSTITI: Bogataši sa estrade, ajd platite struju i infostan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track