DRAMA KATARINE GRUJIĆ: Pala i isekla noge i ruke na ZARĐALU kadu i hitno morala kod LEKARA
Foto: Dragan Kadić

NEZGODA NA SNIMANJU

DRAMA KATARINE GRUJIĆ: Pala i isekla noge i ruke na ZARĐALU kadu i hitno morala kod LEKARA

Stars -

Katarina Grujić je doživela ozbiljnu neprijatnost na snimanju spota za četvrtu pesmu sa albuma prvenca "Jača doza mene", kada se isekla na staru i zarđalu kadu koja je bila deo scenografije.

Pevačica je zadobila posekotine po nogama i rukama, zbog kojih je morala da se obrati lekaru.

"U poslednjih mesec dana, Kaća je u ozbiljnom "gasu" jer svake nedelje snima i izbacuje po jedan spot sa svog prvog albuma. Oduvek je htela da spotovima pomeri granice vizuelnog, te je tako nedavno iznajmila ogromni noćni klub, u kojem je u jednoj od pomoćnih prostorija snimila nekoliko vrelih kadrova. Snimanje je trajalo gotovo 12 sati, a na samom kraju se desila nezgoda, koja je mogla da ima ozbiljne posledice po Kaćino zdravlje", započinje priču izvor.

?

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана

"Naime, nekoliko kadrova su snimili sa dve zgodne devojke u maloj prostoriji, a tu se nalazila i stara, zarđala kada, koja se dobro uklopila u estetiku spota. Međutim, u jednom trenutku su napravili pauzu kako bi se devojke odmorile, a kako su prethodno iz sobe izbacili sve suvišne stvari, nije ostala nijedna stolica na koju su mogle da sednu. Devojke su ostale da stoje i čekaju da pauza prođe, a Kaća je ipak odlučila da sedne na ivicu stare kade", kaže naš izvor i objašnjava da je zbog toga nastao problem.

"Već u sledećem trenutku, Kaća je jednostavno izgubila ravnotežu i da ne bi pala rukama je morala da se uhvati za unutrašnjost kade. Međutim, tek kada je povratila ravnotežu i stala na noge, shvatila je da se isekla po nogama i dlanovima. Devojke su odmah skočile i dodale joj maramice kako bi zaustavila krvarenje, a najozbiljniju posekotinu je zadobila na ruci", kaže naš izvor i objašnjava da je pevačica odlučila da ipak snimi preostale kadrove spota, pa tek onda ode kod lekara.

"Pošto je pravi profesionalac, Kaća nije htela da dozvoli da ekipa trpi zbog nje, te je stisla zube i snimanje dovela do kraja. Čim je završila svoj deo posla, otišla je kod lekara, koji joj je očistio i sanirao rane i dao joj vakcinu protiv tetanusa", kaže naš izvor na kraju.

Pevačica se nije javljala na telefon da potvrdi navode sa snimanja.

#happyvalentinesday ❤️??

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана

Kurir.rs/Alo/Foto Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KATARINA GRUJIĆ SE OPERISALA: A sad joj je ugroženo zdravlje i sve zbog OVOG POROKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja