KIJA I SLOBA BILI ZAJEDNO U EMISIJI, A GAGI OSUO PALJBU PO VODITELJU: Amidžić se oglasio, evo da li je želeo da spase njihov brak!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

NASTAO JE HAOS

KIJA I SLOBA BILI ZAJEDNO U EMISIJI, A GAGI OSUO PALJBU PO VODITELJU: Amidžić se oglasio, evo da li je želeo da spase njihov brak!

Stars -

Zbog zajedničkog gostovanja Kije i Slobe u emisiji "Amidži šou" zaratili su i fanovi i prijatelji i članovi porodica

Nakon što su u emisiji Amidži šou gosti bili trenutno najpoznatiji bračni par u Srbiji, Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar, i na društvenim mrežama, ali i van njih, izbio je pravi haos.

SLOBA OTVORIO DUŠU I OTKRIO U ČEMU JE KIJA BOLJA OD ANABELINE ĆERKE: Za koju godinu, kad Luna sve sama shvati, tek tad će biti savršena

Tata Lune Đogani, Gagi, prilično žestoko je odreagovao na to što je Ognjen u emisiji ugostio Kiju i Slobu, kao i na to što je nakon emisije u Zadrugu stiglo obaveštenje kako su gostovanjem oborili rekord u gledanosti za svih 10 sezona "Amidžija".

foto: Printscreen

"Ta emisija nije bila toliko gledana, to je više bilo onako bombastično najavljeno i toliko su bombastično najavili tu emisiju Ognjena, da će oni da se izmire. Ja imam pravo da komentarišem, da kažem da treba Luna da bude jaka, da treba da podrži Slobu i da ih neće rastaviti Ognjen", rekao je između ostalog Gagi.

Poznat kao neko ko nikome ne ćuti Ognjen je odgovorio Gagiju.

foto: Damir Dervišagić

"Bili su i Luna i Sloba gosti kod mene. Sve što je vezano za rijaliti je povezano a produkciojm, ko gde gostuje i u kom trenutku. Ne mogu ja da utičem da se neko razdvoji i spoji", rekao je Ognjen.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Telegraf/M.P., Foto: Dragana Udovičić. Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVI PRIČAJU O KIJINOM KUĆNOM VIDEU I PORNO-AFERI: A onda je isplivao snimak sa zadnjeg sedišta auta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track