(VIDEO) DANAS JE NAJATRAKTIVNIJA VODITELJKA, MAJKA 3 DECE: Ali   Jovana Joksimović je nekad izveštavala sa MAFIJAŠKIH OBRAČUNA
Foto: Printscreen

BAVILA SE I GLUMOM

(VIDEO) DANAS JE NAJATRAKTIVNIJA VODITELJKA, MAJKA 3 DECE: Ali Jovana Joksimović je nekad izveštavala sa MAFIJAŠKIH OBRAČUNA

Stars -

Harizmatična voditeljka Jovana Joksimović sada je jedna od mnogima omiljenih voditeljki, međutim malo ko zna kako su tekli sami počeci njene karijere.

Jovana se sa 26. godina okušala se u glumačkim vodama, kada je glumila televizijsku reporterku na opasnom zadatku.

foto: Printscreen

Naime, 2007. godine snimljene je kriminalistčki srpski film "Četvrti čovek" koji je sve do 2013. godine važio za najskuplji projekat u srpskoj kinemtografiji.

Neprevaziđenu ulogu u ovom trileru imao je Nikola Kojo koji je igrao lik majora Lazara Stankovića, ali jednu ulogu reditelj je poverio voditeljki Jovani Joksimović koja je tada nosila devojačko prezime Janković.

foto: Printscreen

Tada je Jovana radila na Radio televiziji Srbije i vodila Jutarnji program. U trentuku kada Kojo dolazi kod Borisa Milivojevića koji tumači lik mafijaša, na lice mestu nalazi se Jovana koja u tom trenutku izveštava o ovom ubistvu.

Ovo filmsko delo pokupilo je brojne pozitivne reakcije nakon premijere, a posebne pohvale dobio je glavni glumac Nikola Kojo.

Podsetimo, Jovana u braku sa pevačem Željkom Joksimovićem ima troje dece.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PEGICE I ŠIROK OSMEH: Jovana Joksimović zablistala u Jutarnjem programu i pokazala i lice bez šminke u cik zore!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track