(FOTO) MUŽ JE VARAO, A NJIHOV RAZVOD PRATILE SU BURNE AFERE: Skinula se gola sa 20 godina, proglašena najlepšom glumicom, e evo kako DANAS izgleda!
Foto: Printscreen

(FOTO) MUŽ JE VARAO, A NJIHOV RAZVOD PRATILE SU BURNE AFERE: Skinula se gola sa 20 godina, proglašena najlepšom glumicom, e evo kako DANAS izgleda!

Stars -

Sanja Vejnović, popularna filmska, pozorišna i televizijska glumica, na listi korisnika filmske veb stranice IMDB proglašena je za jednu od najlepših svetskih glumica starijih od 40 godina.

Jedna od onih po kojoj je mnogi pamte je uloga Anđe iz filma "Banović Strahinja", kada je imala 20 godina. Pamtimo je i po filmovima "Varljivo leto '68" i "O pokojniku sve najlepše" (1984).

foto: Printscreen

U skorije vreme smo imali priliku da je gledamo u serijama "Larin izbor", "Ponos Ratkajevih"...

Sanja se 2015. godine razvela od supruga Gorana Mećave posle 30 godina braka. Njih dvoje upoznali su se 1984. na Zlatiboru na filmskom setu, a odlučili su da se venčaju nakon samo tri meseca veze.

#hairstyle #hair #studiomarcela #sanjavejnovic #gloriahr #ilica #beauty #silkytechnobasic #eslabondexx

Објава коју дели Studio Marcela (@studiomarcela) дана

Kako se tada pisalo, u braku im dugo nisu cvetale ruže, a Sanja je još 2005. godine pričala kako je suprugu oprostila prevaru koja je za nju bila jako bolno iskustvo. Tada je rekla da to nikad više ne želi da proživi, ali 2010. ona i Goran imali su veliku krizu u braku kad je on imao aferu s Vedranom Cetinom, sekretaricom u Državnom inspektoratu.

"Ništa nije za osudu, ništa nije tako strašno. Sve je to ljudski i svašta se dogodi. Nije sve onako kako izgleda", objasnila je Sanja tada za hrvatske medije. Ona sa bivšim suprugom Goranom Mećavom ima dvoje dece - sina Andreja i ćerku Martu.

#studimarcela #hair #eslabondexx #haircut #silky ##sanjavejnovic #silkytechnobasic #silkyzero

Објава коју дели Studio Marcela (@studiomarcela) дана

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAKON TURBULENTNOG PORODIČNOG PERIODA: Evo gde Emina Jahović pronalazi mir i motivaciju da nastavi dalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja