(FOTO) ANA BEBIĆ O TRUDNOĆI - PLAČE I NE PRESTAJE: Na kraju shvatiš da ne možeš da hodaš, da te boli, da ne možeš da jedeš...
Foto: Damir Dervišagić

EMOTIVNIJA NEGO IKADA

(FOTO) ANA BEBIĆ O TRUDNOĆI - PLAČE I NE PRESTAJE: Na kraju shvatiš da ne možeš da hodaš, da te boli, da ne možeš da jedeš...

Stars -

Pevačica Ana Bebić objasnila je da je trudnoća istinski drugo stanje, kako se još i naziva, te napominje kako joj je žao što nije bila u potpunosti pripremljena za životnu promenu te veličine.

"Zaista jeste drugo stanje. Nekad mi bude žao što uopšte nisam psihički bila pripremljena na to. Ljudi kažu da je to blagosloveno stanje i da uživate u tome, a onda na kraju skapiraš da ne možeš da hodaš, da te boli, da ne možeš da jedeš. Niko vas u suštini ne pripremi do kraja na to. Potrebno je da se pripremite i psihički i fizički na ta tri meseca mučnine, ali sada sam super", ističe Ana.

Pevačica otkriva da je njen suprug, IT stručnjak Ivan Đolić, navikao na njene svakodnevne suze, napominjući da nikada u životu nije bila emotivnija nego sada, tokom slatkog iščekivanja.

"Ne mogu da kažem da menjam raspoloženje u sekundi, ali mnogo plačem. Plačem za svaku glupost. Inače sam emotivna, a posebno sada. Muž se vrati sa posla, ja mu kažem: 'Danas sam ti plakala', a on odgovori: 'U redu, šta ima novo?' Tako da, on je oguglao, ne tangira se više. Valjda to tako ide. Taman ću se lepo isplakati, da presušim kanale i da budem mirna posle", s osmehom je rekla slatka trudnica.

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on

Par se neizmerno raduje prinovi. Muzička zvezda već uveliko ide ne predavanja u školu roditeljstva.

"Muž i ja smo otišli na jedno predavanje i stvarno smo uživali. On je hrabro prigrlio bebu, dok sam je ja polivala vodom, maltene ništa nisam radila. Idem na psihofizičke vežbe i malo pričamo o tome šta se nosi u porodilište. Imam osećaj da sam svakog puta sve spremnija i spremnija", kaže Ana.

Ipak, priznala je da se plaši porođaja.

"Teško mi padne kad mi prepričavaju kako izgleda porođaj, malo me isprepadaju, ali to je sve normalno i prirodno", zaključuje ona.

Iako još uvek ne žele da otkriju pol bebe, Ana i Ivan aktivno razgovaraju na temu imena.

"Svakog trećeg dana nam padne na pamet neko ime. Ipak, ne opterećujemo se ni Ivan ni ja, samo želim da se to ime svidi oboma."

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on

(Kurir.rs/Alo.rs/Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠTA SE TO DESILO ANI BEBIĆ: Pevačica šokirala objavom na Instagramu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track