Najnovije vesti

TUGA: Bebi Dol su predviđali svetsku slavu, a ona se razvlači po rijalitijima!
Foto: Dragana Udovičić

NIJE SE SNAŠLA

TUGA: Bebi Dol su predviđali svetsku slavu, a ona se razvlači po rijalitijima!

Stars

Dragani Šarić poznatijoj kao Bebi Dol nekada davno svi su predviđali uspešnu i blistavu karijeru.

Sa hitom “Brazil”, 1991. godine predstavljala je tada zajedničku državu socijalističke Federativne Republike Jugoslavije na prestižnom muzičkom takmičenju u Rimu. Pesmu je napisala sama i njeno pojavljivanje na sceni izazvalo je veliku pažnju. Muzički kritičari su joj predviđali blistavu svetsku karijeru.

"Sjajna pevačica koja ume da peva i da se ponaša na sceni, ali kao ždrebe pred rudu, ide nekoliko godina ispred onoga što se događa u našoj zabavnoj muzici. Ona je umetnica koja dobro peva, koja je talentovana, koja samostalno komponuje, estravagantno se oblači i luckasto se ponaša" - govorio je o njoj svojevremeno muzički kritičar Dragutin Gostuški.

Bebi je za sebe govorila da ima stvaralački duh ali da se plaši prirodne lenjosti i da se nada da će je obuzeti neki stvaralački impuls koji će joj doneti nove kompozicije.

Nažalost, od ovako velikih reči i predviđanja ostala je samo pesma "Brazil" koja je sada evergrin i Bebi Dol koja se vuče po rijalitijima, jer joj je to izvor prihoda. Bebi je u poslednjoj deceniji muzičku karijeru ostavila po strani, te je uglavnom možemo videti u rijaliti porgramima, od “Farme”, “Dvora” i “Zadruge”. Trenutno se nalazi u rijalitiju “Zadruga” gde svakodnevno šokira svojim ponašanjem.

Pevačica je od 2009. pa do danas učestvovala u nekoliko takvih formata, koji su je prikazali u potpuno drugačijem svetlu, najčešće negativno. Njoj to, po svoj prilici i nije važno, čim je po ko zna koji put pristala da uđe u rijaliti-šou. Mada, kako su pojedini mediji od ljudi iz njenog okruženja, Bebi je na lično insistiranje postala učesnik "Zadruge".

foto: Printsreen

Naime, ona je u tom šou-programu videla jedini spas za finansijske poteškoće s kojima se već izvesno vreme bori, pa je kontaktirala s producentima i ponudila se kao takmičar jer joj je novac hitno potreban.

Ona i njen suprug ostali su na ulici kada ih je bivši stanodavac pre nekoliko meseci izbacio zbog neplaćanja kirije, pa su sada prinuđeni da žive kod pevačicine majke. Osim toga, pevačica ima i drugih dugova koji su se nagomilali, pa je zbog toga morala da pristane na minimalan honorar od 500 evra nedeljno, kao i na uslov da se ne takmiči za glavnu nagradu od 50.000 evra.

Pre ulaska u ovaj rijaliti, Bebi Dol je za beogradske medije dala izjavu je otkrila da je odlučila da nakon učešća u rijalitiju konačno završi studije antropologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Naime, Bebi je apsolvent više od 30 godina, a za tu činjenicu krivi sistem visokog obrazovanja u Srbiji.

foto: Printscreen

(Kurir/Blic, Foto:Dragana Udovičić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...