(VIDEO) DA LI DA POSTIM ILI NE: Luna i Sloba pravili spisak za kupovinu pa prestali da govore, a OVO JE RAZLOG ZAŠTO
Foto: Youtube Printscreen

CEO DAN ĆUTALI

(VIDEO) DA LI DA POSTIM ILI NE: Luna i Sloba pravili spisak za kupovinu pa prestali da govore, a OVO JE RAZLOG ZAŠTO

Stars -

Pošto nisu uspeli da se dogovore da li će postiti ili ne, Luna Đogani i njen dečko Sloba Radanović prestali su da govore. Par nije razgovarao čitavog popodneva! Međutim, iza automobila, pokušali su da reše nesuglasice. Mlada blogerka je čak i zaplakala u nekoliko navrata.

"Što si došao, da gledaš kako sam luda?! Ceo dan ne razgovaramo, nećemo ni sada. Ja sam kriva! Svaki put ću tako da reagujem", rekla je Luna.

"Ja ti nisam svako! Ako sam ti ja svako, onda ćemo odmah za završimo! Nećeš da pričamo?!" govorio je Sloba Luni.

"Ne želim da pričam o tome. Ti sam znaš šta se jede kada se posti. Šta ću ti ja tu? Kako ti sa mnom, tako ja sa tobom! Iznervirala sam se jer imam pravo da se nerviram. Nisam bila raspoložena da napišem spisak i šta? Nisi mogao da sačekaš pola sata da se iskuliram? Iznerviralo me nešto moje, nije bitno, iznervirala sam se i šta je problem? Ti si se promenio prema meni!" zaključila je Luna.

Kako bi je utešio, Sloba je u jednom trenutku počeo da je hvali, ali ona mu je skrenula pažnju na to kako misli da njene vrline vidi samo on i niko više...

"Ja ceo dan razmišljam šta sam ovde uradila i pokazala. Ništa lepo, ništa lepo nisam pokazala!" pričala je blogerka.

"E, prekini! Prekini! Ti nisi ništa uradila! Ti treba njih da gledaš sa visine! Mene boli istina? Alo, devojko, prekini sebe da omalovažavaš! Ti si se zaljubila, ništa pogrešno nisi uradila! Samo si se zaljubila i to je to! Na meni je bilo sve ostalo! Ništa ti nisi razumela!" govorio je Sloba.

(Kurir.rs/Pink.rs/Foto: Youtube Screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track