ZVEZDA GRANDA PREŽIVEO JE GOLGOTU: Hitno je morao na operaciju pluća, a sad je devojci poklonio prsten i progovorio o SVADBI!
Foto: Printscreen/Instagram

LJUBAV

ZVEZDA GRANDA PREŽIVEO JE GOLGOTU: Hitno je morao na operaciju pluća, a sad je devojci poklonio prsten i progovorio o SVADBI!

Stars -

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Joca Stefanović prošao je kroz pravu golgotu kada je morao da bude hitno hospitalizovan i ima operaciju na plućima. Na sreću, sve se dobro završilo, a mladi pevač se danas uspešno oporavlja.

???

Објава коју дели Jovan Stefanovic (@jovan.s.stefanovic) дана

- Prolazi ti sve kroz glavu, prvo ti prolazi da moraš da naučiš da ne treba nigde da žuriš. Svi mi nešto žurimo, nemamo vremena. Jednostavno, imamo vremena za sve, to je bila opomena da treba čovek da vodi računa o sebi, da se odmara kvalitetno i kako treba i onda sve dođe na svoje - rekao je Joca o operaciji za "Premijeru".

On je dodao da mu je najveću podršku u teškim trenucima pružila devojka Hana Olujić, kojoj je posle toga poklonio skupoceni prsten. Ipak, nije u pitanju veridba, a svadbu, kako sam kaže, ne planiraju u skorijoj budućnosti:

"Lepo je to planirati, ali na to se još nismo konkretno odlučili. Nama je bilo dve godine kad smo bili u bolnici, hteo sam da joj kupim nešto lepo, ali nisam mogao tad i onda smo naknadno".

Lurir.rs/Foto Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NJENA BLIZNAKINJA UMRLA JE PRE ROĐENJA, ALI NIKADA NIJE ZAUVEK NESTALA: Tejlor je primetila da joj koža menja boju, a onda je otkrila JEZIVU istinu

POZLILO MU JE NA NASTUPU I HITNO JE OPERISAN: Mladi pevač je izašao iz bolnice i evo kako izgleda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track