U JEKU SLAVE POBEGLI SU U AMERIKU: Optužila je srpskog bubnjara da ju je LEŠIO OD BATINA, on nju da je otela decu, a onda je doveo NOVU ŽENU
Foto: Printskrin

BURNA PROŠLOST MARINE PERAZIĆ

U JEKU SLAVE POBEGLI SU U AMERIKU: Optužila je srpskog bubnjara da ju je LEŠIO OD BATINA, on nju da je otela decu, a onda je doveo NOVU ŽENU

Stars -

Marina Perazić iznenadila je javnost kada je rešila da progovori o paklu koji je navodno preživela sa bivšim izabranikom, a međusobno prepucavanje preko medija nije izostalo.

Hrvatska pevačica i srpski muzičar iz burne vanbračne zajednice imaju ćerke Miju i Lunu, a nakon raskida u više navrata su se međusobno blatili u javnosti, dok je ona tvrdila da ju je tokom trajanja romanse tukao.

foto: Printscreen

Marina se u Fircija zaljubila na prvi pogled. Kako kaže, privlačio ju je njegov egzotičan lik, kao da je Atila - Bič Božiji, Tatar. Posle samo tri nedelje zabavljanja krenuli su da žive zajedno, a nakon tri godine sele se u Ameriku, što Marini nikako nije prijalo.

Firči je u Americi mnogo radio, rodile su se i ćerke, izdržavao je porodicu, nije više svirao bubnjeve. Ona se oko njega trudila zbog svog njegovog napora, ali to nije odagnalo njegovo nezadovoljstvo, pa je počeo prema njoj da ispoljava grubosti.

foto: Printscreen

Zamerio joj je što je „otela“ decu, a zapravo, nakon njenog odlaska, posle samo dva meseca Firči je doveo novu ženu. Marina je bila spremna da oprosti, ali očigledno on nije želeo da se ona vrati.

Nije plaćao ni alimentaciju, ali Marina mu oprašta mnogo štošta. Oboje su pošto su se vratili iz Amerike učestvovali u raznim rijalitijima.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ZA LJUBAV VREDI SVE RIZIKOVATI: Svi detalji pomirenja Emine Jahović i Mustafe Sandala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track