KONCERT GODINE: U prvih 24 sata rasprodat promo paket od 3000 ulaznica za koncert Dina Merlina u Kragujevcu!
Foto: Promo

KONCERT GODINE: U prvih 24 sata rasprodat promo paket od 3000 ulaznica za koncert Dina Merlina u Kragujevcu!

Stars -

Da su se Kragujevac i Srbija zaželeli muzičke čarolije Dina Merlina pokazuje to da je u prvih 24h prodaje već rasprodat promo paket od prvih 3000 ulaznica za veliki open-air koncert u Kragujevcu.

Ovog leta, na Hipodrom u Kragujevcu Dino Merlin donosi ultimativni muzičko-scenski show, iskrenu emociju i jedinstvenu energiju, a sudeći po euforiji i zainteresovanosti već sad možemo reći da publiku očekuje najveći letnji spektakl u ovom delu Evrope i da će 30.6.2018. svi putevi voditi u Kragujevac!

foto: Promo

Dino Merlin je u zanimljivom videu od 360 stepeni najavio predstojeće koncerte u okviru aktuelne svetske turneje "Hotel Nacional" nakon kojih na leto stiže u Srbiju. Korišćenjem najsavremenije video tehnologije i specijalnih kamera koje imaju mogućnost snimanja celog okruženja kreativna ekipa koja stoji iza videa kreirala je utisak tzv. "male planete". Vozeći se Sarajevom Dino kao da na biciklu obilazi celi svet i poručuje: "Dragi moji, naš mali put oko svijeta kreće iz Sarajeva u Dubai, Australiju, Novi Zeland, Istanbul, Slavonski Brod, Kragujevac.

“Nadam se da ste spremni. Vidimo se!"

foto: Promo

Preostale ulaznice za parter su u prodaji na prodajnim mestima Eventima i DDticketsa po ceni od 800,00 RSD do 01.06.2018, a od prvog juna cena ulaznica za parter će iznositi 1.000,00 RSD dok će na dan koncerta biti 1.500,00 RSD.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track