Najnovije vesti

NOVA KRIMI-EMISIJA „IZA REŠETAKA“: Poučna priča za mlade generacije
Foto: Aleksandar Krstović

TV Prva

NOVA KRIMI-EMISIJA „IZA REŠETAKA“: Poučna priča za mlade generacije

Stars

Većina intervjuisanih robijaša se kaje i želi da ispriča svoju priču kako bi svi shvatili da nije isplativo baviti se kriminalom, kaže Mašan Lekić.
 

„Iza rešetaka“ je novi igrano-dokumentarni format, koji će se emitovati četvrtkom od 22 sata na Prvoj.

Reč je o dramatičnim pričama naših ljudi koji su uhapšeni u inostranstvu i proveli su, odnosno provode i dalje, dane iza rešetaka u stranim kazamatima.

Njihove izjave biće pokrivene verodostojnim rekonstrukcijama, koje, već dobro uigrana ekipa Mašana Lekića, radi godinama u „Dosijeu“ i u emisiji „Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem“.

MAŠAN: Cilj nam je da kroz ovu emisiju dokažemo da medalja ima dve strane

U emisiji ćete videti najrazličitije priče iz nemačkih, turskih, ali i zatvora na Bliskom istoku, kako muških, tako i ženskih.

Videćete ispovesti robijaša koji su uhapšeni jer su se bavili kriminalnim radnjama, a ima i nekih su se tu našli greškom, ili zato što su bili u pogrešno vreme na pogrešnom mestu.

foto: Aleksandar Krstović

- Ono što je najbitnije u ovom serijalu jeste to što će poslužiti kao poučna priča mladim generacijama, jer se većina intervjuisanih robijaša kaje i želi da ispriča svoju priču kako bi svi shvatili da nije isplativo baviti se kriminalom, kao i da su svi benefiti kratkog daha. Cilj nam je da kroz ovu emisiju prikažemo da svaka medalja ima dve strane. Kada se bavite kriminalom, u jednom trenutku imate sve, mnogo para, prelepe devojke, skupu garderobu i automobile, a već sutradan ste u nekoj mračnoj ćeliji duboko u zemlji - rekao je Mašan.

(Promo tekst)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...