Najnovije vesti

ONE SU NAJPOZNATIJE STARLETE, BILE SU U RIJALITIJIMA, IMAJU SILIKONE... Kada čujete njihove hit izjave neće vam biti dobro!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

IMAJU ŠTA DA POKAŽU

ONE SU NAJPOZNATIJE STARLETE, BILE SU U RIJALITIJIMA, IMAJU SILIKONE... Kada čujete njihove hit izjave neće vam biti dobro!

Stars

Starlete su preplavile medijsko nebo naše zemlje, učestvuju u rijalitijima, gostuju u emisijama i pod budnim su okom javnosti.

Međutim, jasno je da su slavu stekle zbog silikona, ali i zbog izjava kojim se svi smeju.

Tijana Ajfon

Starleta se svojevremeno dičila time da nije pročitala nijednu lektiru, a da je u životu, pak daleko dogurala. Takođe, isticala je da su joj knjige uglavnom odbojne.

"Ne volim komplikovane knjige, jer ja ako pročitam jednu stranicu i ne shvatim o čemu se radi, meni je ta knjiga teška", zaključila je starleta najpoznatija po plastičnim operacijama. A neverovatna scena desila se i u rijalitiju “Parovi”, kad je voditeljka počela da propituje Tijanu Ajfon oko padeža u srpskom jeziku. Ona je znala da kaže koliko padeža ima, ali nije htela da ih nabraja jer je istakla da "nije debil".

foto: Zorana Jevtić

Sandra Meduza

Starleta Sandra Meduza je u jednom kvizu znanja ispričala da je boja srpske zastave "plavo - bela", nije znala ni kako se zvao Tito, dok je za Svetog Savu rekla da je naziv srpske himne.

foto: Filip Plavčić

Ava Krabatić

- "Ničega se ne bojim, samo ljudi. Zašto bih se bojala zmija? Zmija je zmiji najbolji prijatelj!"

- "Da imam priliku da budem nešto drugo u životu, bila bih konj ili delfin, zbog njihove gracioznosti. Uostalom, po čemu se stil plivanja zove delfin ako nije po delfinu?!"

- "Da sam pilotkinja, definitivno bih upravljala vozom."

- "Uvek sam uključena u mobing. Imam pet mobilnih telefona."

- "Kad me vidiš, ja ne da sam vatra, nego me dva adrenalina ne bi mogla spojiti."

- "Volela bih da mogu da imam više samopouzdanja u druge ljude."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic, Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAJPOZNATIJA STARLETA POKAZALA DEČKA: Podelila dirljiv trenutak, a komentari pljušte!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...