SALAŠ NA ČEKANJU: Nataša Bekvalac se predomislila! Ostaje u Beogradu!
Foto: Kurir, Dragan Kadić

PROMENA

SALAŠ NA ČEKANJU: Nataša Bekvalac se predomislila! Ostaje u Beogradu!

Stars -

Bekvalčeva po savetu lekara odlučila da se tek za mesec dana preseli u Čenej, jer ćerka Katja mora redovno na kontrole

Nataša Bekvalac odložila je selidbu na porodični salaš u Čeneju. Kako saznajemo, pevačica je sprečena zbog ćerke Katje, koju redovno mora da odvodi na kontrole, pa ju je lekar posavetovao da se strpi bar još mesec dana.

Pošto je beba rođena 28. februara, ona je još mala i slaba pa bi bilo bolje da još neko vreme boravi u Beogradu. Iako je na selu čistiji i zdraviji vazduh, beba mora da redovno ide kod doktora. Nataša nijednog trenutka nije pravila pitanje i ispoštovala je savet pedijatra.

U međuvremenu, Luka redovno odlazi u Čenej i priprema sve u vezi sa selidbom, dok se pevačica brine o Katji. Iako ima pomoć majke i dadilje, ona se trudi da se što više sama stara o bebi jer uživa u majčinstvu.

foto: Dragan Kadić

Nataša se malo rastužila zbog odlaganja selidbe jer se ponadala da će uskoro opet biti sa starijom ćerkom Hanom, koju je dobila u braku s proslavljenim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Devojčica u Novom Sadu ide u školu i nestrpljiva je da što pre bude s mamom i sestrom.

Ovim povodom pozvali smo Natašu za komentar, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Podsetimo, Nataša je već tokom trudnoće ubrzala radove na kući na salašu kako bi sve bilo spremno da se preseli s porodicom. Pred porođaj je opremila i sobu za Katju.

M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track