Najnovije vesti

SRBIJA MISLI DA UŽIVA GLAMURU I RASKOŠI: A evo kako u stvari Dragana Mirković živi u Beču!
Foto: Dragana Udovičić

OBIČNA PORODICA

SRBIJA MISLI DA UŽIVA GLAMURU I RASKOŠI: A evo kako u stvari Dragana Mirković živi u Beču!

Stars

Pevačica Dragana Mirković otkrila je da ne živi glamurozno i raskošno kao što svi misle, te da je njen dan poput dana ostalih ljudi. Ona dodaje da je ponosna na to kako su ona i suprug Toni vaspitali decu, te da ćerki i sinu nije bitna njena popularnost.

 

Jovanu iz Kruševca zanimalo je kako izgleda jedan njen "sasvim običan dan".

 

Ako ste očekivali odgovor ispunjen glamurom i raskoši, bojim se da ću vas razočarati. Nisam preterani ranoranilac, jer vrlo često ostajem budna do kasno u noć, ali prvo što uradim kada ustanem jeste da popijem jutarnju nes kafu, proveravam poruke i mejlove na telefonu, pregledam vesti. Pre nego što legnem, trudim se da pročitam neko zanimljivo štivo ili da pogledam kvalitetnu emisiju na televiziji. Sve ovo, naravno, važi isključivo za dane koje Toni i deca imaju ispunjene svojim obavezama.

 

Kako izgleda proslava Uskrsa u vašem domu?

Dragi imenjače mog sina, u našoj porodici svaki povod se koristi kao prilika da budemo zajedno, a kada su ovako veliki praznici u pitanju, radost je još veća. Mnogo volim dekorisanje, ulepšavanje doma je moj zadatak kome pristupam sa velikom pažnjom. Svake godine za Uskrs osvežim svoju kolekciju ukrasa i čitava kuća odiše prazničnom atmosferom. Ono što je meni ipak najbitnije jeste to da je to dan ispunjen smehom i ljubavlju. I polupanim jajima.

 

 

Dragana je nedavno za rođendan dobila skupoceni automobil i njene fanove je zanimalo da li voli brzu vožnju.

 

Veliki pozdrav za ljubitelja brzine. I sama volim brzu vožnju, ali više volim udobnost od brzine, te sam stoga mnogo češće na mestu suvozača nego za volanom. Automobil koji sam dobila je zaista fantastičan, ali u njegovim mogućnostima češće uživaju moj suprug i sin. Čak i kada se nađem na mestu vozača, uvek poštujem ograničenja.

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/Blic/Foto Dragana Udovičić 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRAZNIČNA EUFORIJA SINA LEPE BRENE: Dom je dekorisan, jaja su ofarbana a Moli je upoznata sa čitavom situacijom

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...