Intervju

(KURIR TV) CECA RAŽNATOVIĆ ISPOŠTOVALA SVE OBIČAJE: Za praznike sam uvek s porodicom!

Stars -

Pevačica se pričestila u Hramu Svetog Save, gde je došla sa sestrom Lidijom, zetom Predragom i njihovim naslednicima, dok su je Veljko i Anastasija čekali kod kuće

Svetlana Ceca Ražnatović je vaskršnje praznike proslavila sa svojim najmilijima, decom Anastasijom i Veljkom, u porodičnom domu na Dedinju. Folk zvezda je u subotu uveče prisustvovala ponoćnoj vaskršnjoj liturgiji, gde se pričestila sa sestrom Lidijom, zetom Predragom Ocokoljićem i njihovim naslednicima.

foto: Dragana Udovičić

Pevačica je na početku intervju čitaocima Kurira čestitala praznik.

- Hristos vaskrese! Svim vernicima želim mnogo ljubavi, zdravlja, sreće, tolerancije i ne samo ovog dana nego tokom cele godine. Da živimo u sreći, miru, blagostanju i radosti.

Kako proslavljaš najveći hrišćanski praznik?

- Uvek u krugu porodice. To je jedna od retkih prilika kad su svi moji najmiliji na okupu. Od rane zore jedni drugima čestitamo Vaskrs, a potom se tradicionalno okupljamo za porodični ručak. Verujte da mi je to nešto najlepše, jer smo svi srećni, radosni i nasmejani. Moj dom je prepun dece, koja ovaj praznik učine još radosnijim.

foto: Dragana Udovičić

S obzirom na to da u svom domu imaš zaposlene, da li ti farbaš jaja?

- Naravno. Mi rasporedimo uloge. Jedni farbaju, drugi lepi sličice, a treći oslikavaju. Hvala bogu, ima nas dosta, samo neka nas bog čuva, to nam je i zabava i super druženje.

Ko obično pobedi u tucanju?

- Večeras sam ja pobedila moje sestriće, a za Vaskrs je to žestoko nadmetanje. Puna korpa jaja je spremna. Veljko i Anastasija su žestoki protivnici. Nama je važno da ispoštujemo sve običaje. Tu nema ljutnje, na kraju se ionako svi radujemo.

Je l‘ ti je bilo teško da se suzdržiš od hrane, budući da si postila sedam nedelja?

- Naravno da ne. Nije mi ni prvi ni poslednji put. Sa zadovoljstvom poštujem sve što se tiče posta i pričesta. Prisustvovala sam ovoj predivnoj liturgiji i veoma sam srećna što vidim da je došlo mnogo mladih ljudi.

foto: Dragana Udovičić

Šta si pripremila za prazničnu trpezu?

- Praznična trpeza se podrazumeva, a ove godine sam učestvovala u pripremanju specijaliteta. Na stolu je bilo mnogo različitih domaćih đakonija.

Jedna si od malog broja pevača koji ne rade za velike praznike.

- Nikada ne pevam za naše pravoslavne praznike jer ima mnogo dana kada čovek može i da putuje i da radi. Želim da budem sa svojom familijom kada su praznici i da u miru obeležimo ovaj značajan dan.

foto: Dragana Udovičić

Bez njih ne može

POZNATI OKUPIRALI HRAM

Pored Cece Ražnatović, ponoćnoj liturgiji u Hramu Svetog Save na Vračaru prisustvovale su i druge poznate ličnosti iz sveta sporta, glume, muzike... Među prvima je na misu stigla pevačica Sanja Đorđević, koja je napravila rusku salatu, koja je poslužena nakon obreda. Oko ponoći, sa porodicom je došao i proslavljeni košarkaš Dejan Tomašević, glumice Tanja Bošković, Katarina Radivojević i drugi.

foto: Dragana Udovičić

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track