KAD INSTAGRAM PROFIL POSTANE BERZA: Otimanje oko pesme LAKU NOĆ
Foto: Promo

KAD INSTAGRAM PROFIL POSTANE BERZA: Otimanje oko pesme LAKU NOĆ

Stars -

Status regionalnog fenomena koji će krunisati velikim koncertom u Centru “Sava” 11 maja, Bane Opačić dobio je zahvaljujući nebrojenim hitovima sa autentičnim emocijama, ali I milionima pratilaca na društvenim mrežama, zbog kojih je ponekad njegov profil mesto nadmetanja pevača ko će pre doći do pesme, kao što je bio slučaj da hitom “Laku noć”.

foto: Promo
  • Pesmu “Laku noć” sam snimio u svom izvođenju i postavio na instagram stranicu. Nakon tri minuta je pozvao Dženan Lončarević i rekao: “Bane ovo je moja pesma.”. Odmah sam se složio – evocira uspomene umetnik i dodaje da je to bio tek početak, I da mu se telefon potom usijao.
  • Petnaest minuta kasnije je pozvala Marija Šerifović i priznajem da je nisam nikada čuo toliko ljutu. Želela je tu pesmu za sebe. Sat vremena kasnije pozvala je Vesna Zmijanac i rekla: “Bane, želim ovu pesmu, da s njom završim svoju karijeru u velikom stilu”. Objasnio sam joj da sam pesmu dao Dženanu Lončareviću na šta je ona odgovorila da će mu “kupiti” pet mojih pesama u zamenu za tu jednu. Naravno, nisam pristao ni ja kao ni Dženan iako sam taj gest doživeo kao veliki kompliment svom radu – priseća se autor nastanka dela koje će izvesti na koncertu a koje je po statistikama emitovana rekordan broj nedelja na zahtev slušalaca, više od svake druge pesme novijeg datuma.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track