BEBEK U POSETI ADRIJA MEDIJI: Srećan sam što sam dočekao da sviram sa sinom
Foto: Dragana Udovičić

PRED BEOGRADSKI KONCERT

BEBEK U POSETI ADRIJA MEDIJI: Srećan sam što sam dočekao da sviram sa sinom

Stars -

Željko Bebek prvi put će uživo izvesti čuveni hit duet „Jabuke i vino“ zajedno sa Jelenom i Žikom iz grupe Zana na svom solističkom koncertu 21. aprila u Sava centru.

O ovome, ali i o drugim temama, sa čuvenim rokerom smo razgovarali juče, tokom njegove posete „Adrija medija grupi“.

- Drago mi je što sam danas ovde. Nisam mogao ni da zamislim da vaša redakcija ovako izgleda, da ovoliko ljudi radi u vašim novinama, na portalima. Sve funkcioniše besprekorno - rekao nam je oduševljeni Bebek na početku razgovora.

foto: Dragana Udovičić

On je bio srećan zbog srdačnog dočeka, pa je zaposlene pozvao na svoj spektakl, na kojem će mu se pridružiti sin Zvonimir (15), zbog čega je posebno uzbuđen.

foto: Dragana Udovičić

- Nemam tremu jer nam nije prvi put da sviramo zajedno. Zvonimir će nastupiti u formaciji „očevi i sinovi“, gde se nalaze i Branimir Mihaljević, moj kompozitor i producent, i njegova dva sina Marko i Matej. Drago mi je što sam ja u svojoj 72. godini dočekao trenutak da zajedno sviram sa svojim naslednikom, to je mnogo lep osećaj - izjavio je Bebek, koji će u Sava centru izvesti 37 pesama iz solističke karijere, ali i iz perioda kada je nastupao sa Bijelim dugmetom.

I. E.

foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja