(VIDEO) ZAPLAKALA JE ZBOG MAJKE I PROMENILA ČAK 10 HALJINA: Seka Aleksić je pre 8 godina napravila haos u Areni, a ovako je sve izgledalo!
Foto: Printscreen/Youtube

SPEKTAKL ĆE SE PONOVITI

(VIDEO) ZAPLAKALA JE ZBOG MAJKE I PROMENILA ČAK 10 HALJINA: Seka Aleksić je pre 8 godina napravila haos u Areni, a ovako je sve izgledalo!

Stars -

Seka Aleksić je zakazala koncert u Štark Areni za 14. april ove godine, a nema sumnje da će nadmašiti uspeh spektakla koji je priredila na istom mestu osam godina ranije.

foto: Printscreen/Youtube

Tog 23. oktobra 2010. godine Seka je došla u dupke punu Arenu u pratnji supruga Veljka Piljikića koji ju je otpratio na scenu na kojoj se pojavila u beloj haljini zbog koje su mnogi svojevremeno komentarisali da je Aleksićeva izgledala kao na dan svog venčanja, a pevačicin osmeh je svakako bio podjednako širok kao i tog dana, budući da je 18.000 ljudi sa njom pevalo uglas brojne hitove koji su obeležili njenu u to vreme osam godina dugu karijeru.

foto: Printscreen/Youtube

"Imam tu sreću da samo nakon pet godina mogu da pevam u Areni, o čemu svaki pevač mašta", obratila se Seka euforičnoj publici i priznala da ima veoma veliku tremu iako je mislila da je taj osećaj neće obuzeti zbog brojnih koncerata koje je do tada imala u znatno manjim prostorima.

foto: Printscreen/Youtube

Već nakon svega nekoliko pesama pevačica se presvukla u izazovnu crnu haljinu, a ovaj stajling upotpunila je sakoom na kom su bila ispisana imena njenih najvatrenijih fanova, pa je u skladu sa tim ovaj komad garderobe bacila među obožavaoce koji su se našli u prvim redovima.

Aleksićeva se presvukla još dva puta, pre nego što je najavila prvog specijalnog gosta - Dadu Polumentu. Najemotivniji momenat na koncertu svakako je bio onaj u kom su se, tokom izvođenja numere "Rođena sa vukovima", na led ekranima ispisivali dirljivi stihovi pesme posvećene pevačicinoj majci, što je izazvalo suze kako samoj Seki tako i mnogima koji su prisustvovali ovoj sceni.

foto: Printscreen/Youtube

Kratku pauzu Aleksićeva je iskoristila ne samo da se presvuče šesti put nego i da napravi novu frizuru, pa se tako na bini pojavila sa elegantno podignutom punđom.

foto: Printscreen/Youtube

Aleksićeva je koncert završila još jednim izvođenjem pesme "Poslednji let", kojom ga je i otvorila, a zatim se oprostila od publike, među kojima su bili i fanovi koji su, noseći majice sa njenim likom, u prvim redovima pripremili nekoliko koreografija za najveće hitove svog idola, što je ostavilo bez teksta i samu Seku.

foto: Printscreen/Youtube

"Vidimo se neki sledeći put ponovo ovde", obećala je pre osam godina pevačica, a kroz samo nekoliko dana će njeni obožavaoci imati priliku da je gledaju u Štark Areni i dožive koncert koji će, sudeći prema najavi, baciti u senku čak i ovaj spektakl.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Puls, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja