PODIGAO SE NA VIŠI NIVO

(VIDEO) PREŽIVEO JE OGROMNU TRAGEDIJU: Devojka mu se udavila u Dunavu, ušao je u RIJALITI, a onda se srpskom reperu desio PREOKRET! Evo šta danas radi!

Stars -

Reper Nenad Aleksić Ša pre nekoliko godina suočio se sa velikom tragedijom, od koje dugo nije mogao da se oporavi.

Kada je pre pet godina učestvovao u rijalitiju "Farma", Nenad je sa svojim tadašnjim cimerima podelio veliku životnu tragediju koja se dogodila kada mu se nekadašnja devojka udavila u Dunavu. Posle ovog tužnog događaja, reper je smogao snage da nastavi dalje, ali se povukao iz medija i poslednjih godina se retko pojavljuje na javnim događajima.

Večeras Feeling club / Wels / AUT !??? #sha #shzna #party #show #music #at #club #feeling #wels #austria #see #ya #vidimo #se

Објава коју дели SHA (@nenad_aleksic_sha) дана

"Nema potrebe da se ja svađam, pravim neke skandale, neke pričice i aako je to nekada bilo, to je prošlo, kako je prošlo", otkrio je reper.

Nenad se nedavno oženi i otkrio je kako je u braku.

"Ja sam isti kao pre, nema veze što sam u braku. Isto se zezam, ali žena je samo jedna. Super mi je. Ona mi je dosta pomogla da sve dignem na viši nivo, bukvalmno u svemu, i što se tiče oblačenju i spotova. Usmerila me je", rekao je Ša.

?? #ika #sha #zenče #ljubav #my #love

Објава коју дели SHA (@nenad_aleksic_sha) дана

Reper i njegova supruga razmišlju i o prinovi.

"Radimo i na tome, ali Bože moj, kad onaj odozgo kaže da je vreme, dobićemo bebicu. Trudimo se, mislio sam da se deca mnogo lakše pravi, ali neće nas", rekao je Ša.

Večeras Club Tresor / Beč / AUT !??? #sha #shzna #tonight #at #club #tresor #vienna #austria #see #ya #vidimo #se

Објава коју дели SHA (@nenad_aleksic_sha) дана

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track