(FOTO) NINA RADULOVIĆ RAZREŠILA MISTERIJU: To je deo moje prirode, samo vi do sada niste imali priliku to da vidite
Foto: Nebojša Mandić

POSLOVNA ŽENA

(FOTO) NINA RADULOVIĆ RAZREŠILA MISTERIJU: To je deo moje prirode, samo vi do sada niste imali priliku to da vidite

Stars -

Malo ko zna da su interesovanja voditeljke Nine Radulović od samog završetka Fakulteta političkih nauka bila okrenuta upravo ka informativi.

"Kad sam počinjala da radim na televiziji, primljena sam da budem deo informative, ali baš u tom momentu 'Trenutak istine' je ostao bez voditelja, pa sam tada prihvatila radni zadatak", izjavila je Nina.

Iako ju je publika godinama pratila u emisijama zabavnog karaktera, njen novi poslovni poduhvat - prezenter "Nacionalnog dnevnika" na televiziji Pink, bilo je veliko iznenađenje.

"Ne možemo baš uvek da biramo ono što najviše volimo da radimo, nekada moramo i da dočekamo idealan trenutak. Ja se osećam kao da sam svoj dočekala", rekla je Nina.

Znači da je kruna karijere u informativnom novinarstvu?

"Za moje viđenje novinarske karijere jeste. Ipak ne žalim što sam prošla ceo krug i tako videla kako funkcioniše i zadava, produkcija, emisije studijskog tipa, licencni formati, festivaloi i sve ono što čini moj portfolio, jer je sve to deo istog posla".

Koliko bi vam bilo lakše da i uređujete i vodite Vesti na Pinku?

"Tehnički bi bilo teže, jer urednički posao zahteva realizaciju mnogo segmenata, a ne samo pravljenje najava. Opet ja kao prezenter moram da znam svaki korak pripreme sadržaja 'Dnevnika', pa svakodnevno učim kako bih se jednog dana odlučila da sve mogu da pripremim sama".

Svakako, u budućnosti, Nina smatra da bi mogla da se lati i uredničkog posla jer je taj posao za nju, kako kaže, veoma provokativan i kao takav je i zanima.

Šta vam zameraju u vođenju "Nacionalnog dnevnika"?

"Za sada mi niko nije dao zamerke, verovatno ne zato što sam bezgrešna u obavljanju posla, već zato što je prošlo tek kratko vreme, ali su kolege i slučajni prolaznici koji mi se u toku dana obrate iznenađeni kada me vide ozbiljnu na ekranima. Ipak, taj odraz je deo moje prirode, koji gledaoci do sada nisu imali priliku da vide, pa i ne čudi činjenica da im je neobično".

Nina je zatim priznala da je štreber, da je uvek na vreme na radnom mestu, što bolje pripremljena.

"Nekad se na poslu pojavim i dva sata ranije", otkriva Nina.

(Kurir.rs/Blic TV/ Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track