Najnovije vesti

KURIR OTKRIVA ŠTA SE JUTROS DOGAĐALO U STANU NATAŠE BEKVALAC: Pevačica pronašla ljubavne poruke u Lukinom telefonu, a onda je on nasrnuo na nju! U stanu bile i dadilja i beba
Foto: Dragana Udovičić

STOP NASILJU

KURIR OTKRIVA ŠTA SE JUTROS DOGAĐALO U STANU NATAŠE BEKVALAC: Pevačica pronašla ljubavne poruke u Lukinom telefonu, a onda je on nasrnuo na nju! U stanu bile i dadilja i beba

Stars
1 / 5 Foto: Vlada Šporčić

Nataša Bekvalac, koja se porodila pre samo mesec i po dana, noćas je pretrpela fizičko nasilje od strane supruga Luke Lazukića.

 

Poznata pevačica je u tom trenutku u stanu bila sa dadiljom i bebom Katjom, ćerkicom koju je dobila u braku sa Lazukićem. Kako se nezvanično saznaje, on ju je u njenom stanu na Dedinju prvo udario pesnicom u glavu, a onda joj napravio i modricu na oku.

 

Podsetimo, do porodičnog nasilja je došlo kada je Lazukić rano jutros kući došao pijan i legao pored Nataše. Ona je ustala i u njegovom telefonu potom našla razne ljubavne poruke, posle čega je izbila svađa, a onda je on i fizički nasrnuo na nju i naneo joj povrede. Nataša je pomoć potražila u Urgentnom centru i slučaj prijavila policiji, koja je otišla do njenog stan, ali Lazukića tamo nije zatekla.

Natašina starija ćerka Hana iz braka sa Danilom Ikodinovićem, bila je u Novom Sadu kod babe i dede, pa nije prisustvovala ovoj neprijatnosti.

 

Kako Kurir saznaje policija je odmah obavestila nadležno Prvo osnovno tužilštvo koje je naložilo da se saslušaju i Nataša i njen suprug, kao i svedoci, ako ih je bilo. Tužilaštvo je takođe naložilo da im se dostavi lekarska dokumentacija o povredama pevačice, nakon čega će odlučiti da li će protiv Lazukića biti pokrenuta istraga zbog nasilja u porodici.

 

Istovremeno, tužilaštvo bi moglo da naloži hitnu meru po kojoj bi Lazukić bio udaljen iz porodičnog stana, ili bi mu bila izrečena mera zabrane prilaska. Naložena je i provera u Centru za socijalni rad. Da li je ovo prvi slučaj ili se par i ranije sukobljavao? Takođe, naložena je i provera da li je bivši sportista ranije osuđivan, krivično ili prekršajno.

 

Kurir.rs, Foto: Dragana Udovičić

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...