KATARINA ŽIVKOVIĆ OTKRIVA: Čovek koji je pokušao da je siluje doživeo veliku tragediju!
Foto: Nebojša Mandić

IZNELA DETALJE JAVNOSTI

KATARINA ŽIVKOVIĆ OTKRIVA: Čovek koji je pokušao da je siluje doživeo veliku tragediju!

Stars -

Katarina Živković nedavno je saznala da je kriminalac koji je pokušao da je siluje pre deset godina nakon jednog nastupa u Vranju doživeo veliku tragediju.

Ona otkriva da nakon tog napada potpuno drugačije gleda na život.

"To je za mene nemili događaj, na koji se ne bih vraćala. Svakoj ženi može da se dogodi neko neprijatno iskustvo i sva sreća što je za mene to bilo prvo i poslednje. Posle toga mi nije bilo svejedno, ali sam se vremenom oporavila. Shvatila sam da sam okružena budalama i da se mnogi lažno predstavljaju. Ipak, u životu je sve karma, ako činiš zlo, ono te sigurno i snađe. Čula sam da se tom manijaku sve vratilo i da ga je snašla velika nesreća. Ipak, ne želim da pričam o njemu, jer mi pomisao na njega izaziva gađenje", uverava Katarina, koja se osvrnula i na komentare svoje koleginice Stoje Novaković da estradnjaci previše novca troše na garderobu, a da ne plaćaju komunalije.

foto: Damir Dervišagić

"Struju i vodu redovno plaćam, ali sebi volim da priuštim kvalitetnu garderobu. Kupila sam stan, imam svoj auto i zaista imam mogućnosti da sebi priuštim garderobu koja mi se dopada. Nisam bahata i smatram da nikada ne bacam pare na bespotrebne stvari. Ovaj posao zahteva velika ulaganja i kada kupim nešto, nikada me ne grize savest. Najskuplja stvar koju sam priuštila bile su cipele i za njih sam dala jedan ceo honorar. Inače, najviše volim da trošim na putovanja", rekla je Katarina i sa ponosom ističe da je nedavno istetovirala ruku.

"Obožavam tetovaže! Volim da ih vidim i na drugima i na sebi. Nije me mnogo bolelo, izdržala sam u životu mnogo veću bol, tako da mi je tetovaža bila zadovoljstvo. Tetovaže su lična stvar i nikada nisam želela da pričam puno o njima, sve su deo mene i odgovaraju mom senzibilitetu. Ovoga puta sam odlučila da istetoviram reč iskrenost na engleskom i mislim da sam time poslala poruku", kaže pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo, Foto: Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja