(VIDEO) PROSLAVILA 39. ROĐENDAN U SUZAMA: Dragica se napila, pa otvorila dušu o svom životu! Niko nije uspeo da je smiri!
Foto: Printscreen/Youtube

JECALA SVE VREME

(VIDEO) PROSLAVILA 39. ROĐENDAN U SUZAMA: Dragica se napila, pa otvorila dušu o svom životu! Niko nije uspeo da je smiri!

Stars -

Dragica Janičić je nakon ponoći proslavila svoj 39. rođendan sa ostalim učesnicima rijalitija.

Nakon što se završila proslava, slavljenica je briznula u plač. Naime, njoj je teško palo što je pre nekoliko dana uvredila Kristinu Kockar, pa je ovom prilikom želela da joj se izvini.

Ona se Kockarevoj poverila da su je cimeri uvredili i rekli da neće imati decu, zbog čega se zaplakala.

"Svi su mi rekli da ja neću imati decu. Šta god da ti kažu ja tebe mnogo volim. Ja sam tebe uvredila pre par dana. Osećam se mnogo loše zato što sam ti rekla neke loše stvari. Molim te oprosti mi. Svi mislite da sam ja loša, ali nikome ništa loše nisam uradila", pričala je plačljivim glasom Dragaca Kiji.

Janičićeva je pod dejstvom alkohola u nekoliko navrata spomenula Kiji da je njen najveći strah da se ne ostvari kao majka, a ona ju je tešila i savetovala da se to neće desiti.

Kasnije je prišla i Zorana Stefanov koja je pokušala da je uteši, ali joj nije išlo, jer je Dragica vikala i plakala na sav glas.

"Svi misle da sam zaljubljena u Đeksona, a ja ga gledam kao brata, čak me više puta udario. Moja mama misli da je meni jako loše", pričala je nepovezano Dragica, pa su druge učesnice vikale na nju.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track