BOL MAJKE KIJE KOCKAR: On je izdao moje dete, Luna nije kriva!
Foto: Printscreen YT

PROGOVORILA

BOL MAJKE KIJE KOCKAR: On je izdao moje dete, Luna nije kriva!

Stars -

Majka Kristine Kockar, Nadica Zeljković, navikla se na boravak ćerke, njenog supruga Slobe Radanovića i njegove ljubavnice Lune Đogani pod istim krovom.

"Prihvatila sam tu činjenicu. Ona nikada nije napala Lunu, a da je mrzi već bi je napala koliko je tamo. Mi imamo životni moto da se žene ne napadaju. Ja sam njemu oprostila kao zetu. Pa ako je sada našao sebi devojku Lunu, ja mu svu sreću želim", iskreno je rekla Nadica, i te kako svesna činjenice da su Luna i Slobva romansu započeli samo nekoliko dana po početku rijalitija.

foto: Printscreen

Ipak, ona napominje da je sreća što Kija i Sloba nemaju decu.

"Jedino je sreća što nije došlo do poroda između njih, da ne objašnjava detetu kako mu se tajo ženi, ali dobro, to je život", rekla je ona.

Nadica ističe da Luna nizašta nije kriva.

"Šta je Luna kriva? Dete ima 22 godine. Na njemu je bilo. Kada realno gledate i kada je ušla Kija da se svađa sa Anabelom, on je tu trebalo da ispadne čovek i da stane u njenu zaštitu".

foto: Pritscreen

Njen poslednji susret sa zetom izgledao je ovako:

"Poslednji put smo se videli, kada je izlazio iz moga stana u Zrenjaninu i odlazio u karantin. Tada sam ga videla. Poručila sam mu da se opusti, da peva, da će nam biti drago, da sam ja tu za njegove roditelje ako im nešto zatreba... Podržali smo ga! Ja sam bila jako ponosna. Ja sada pričam o Bobi, ne o Slobodanu Radanoviću. Boba, koji je živeo sa mojim detetom, bio je vrlo kulturan momak. Ja nemam loše reči za njega, a Slobodan Radanović se u Zadruzi pokazao kao agresivan čovek prema ženama, statičan i nigde se nije pokazao kao pevač. Njega pamte kao čoveka koji je prevario ženu. E, taj Slobodan Radanović mene interesuje! Stvarno nas je jako razočarao. I mene je razočarao kao čovek", priznala je majka Nadica.

Uprkos toj situaciji, Nadica ističe da joj svađe između Kije i Mace Diskrecije nanose mnogo veću bol.

foto: PrintScreen/Youtube

(Kurir.rs/Pink.rs/Foto: Youtube, Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track