GOCU TRŽAN JE TUKAO BIVŠI DEČKO: A sad je dala podršku Nataši Bekvalac i njena PORUKA JE BRUTALNA!
Foto: Damir Dervišagić/Dragana Udovičić

STOP NASILJU

GOCU TRŽAN JE TUKAO BIVŠI DEČKO: A sad je dala podršku Nataši Bekvalac i njena PORUKA JE BRUTALNA!

Stars -

Pop pevačica Goca Tržan nikada nije krila da je u jednoj ljubavnoj vezi trpela fizičko nasilje. Više puta je u javnosti apelovala da se stane na put nasilju nad ženama, a sada je progovorila i u vezi sa slučajem Nataše Bekvalac.

"Bez patetične želje da skupljam lajkove tvitovima o nasilju nad ženama, jer ne želim žrtvi da dolivam so na ranu, uvek me najviše razočara što su žene ženama najveći vukovi i najgora inkvizicija!"

(FOTO) NA KRAJU SE UVEK POČETKA SETIM: Prva zajednička fotografija pevačice i supruga Luke Lazukića - kao kamen na srcima Natine armije fanova

Podsetimo, Luka je u alkoholisanom stanju došao kući u noći između petka i subote, a nakon što je Nataša videla ljubavne poruke sadrugom ženom na njegovom telefonu, došlo je do svađe. Nakon toga, It stručnjak je nasrnuo na nju i naneo joj povredu glave i masnicu na oku. Pevačica se sa povredama odmah uputila u Urgentni centar, koji je posetila još nekoliko puta jer je zadobila potres mozda. Lazukiću je izrečena mera zabrane prilaska Nataši Bekvalac.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PRVI SNIMAK NAKON ŠTO JE SUPRUG NASRNUO NA NJU: Nataša Bekvalac otišla u Urgentni centar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track