(VIDEO) LUNA I SLOBA SU NAJKONTROVERZNIJI PAR U SRBIJI: Njih dvoje, Anabelu i Andreja Atijasa povezuje jedna šokantna stvar!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

PITATE SE ŠTA?

(VIDEO) LUNA I SLOBA SU NAJKONTROVERZNIJI PAR U SRBIJI: Njih dvoje, Anabelu i Andreja Atijasa povezuje jedna šokantna stvar!

Stars -

Luna Đogani i Sloba Radanović ušli su u ljubavnu vezu iako je pevač već oženjen, što je izazvalo veliku pometnju u javnosti.

Anabela Atijas, Lunina majka, svim silama se trudi da opravda postupke svoje ćerke, koja je jednom prilikom iznela porodične detalje u razgovoru sa svojim dečkom. To se nije dopalo Andreju Atijasu, koji je odmah potom izjavio da ono što govori Luna u rijalitiju nije istina, a u pitanju je konzumiranje marihuane.

foto: Damir Dervišagić

"Imam snimak, na svom telefonu, to je najsmešniji snimak ikad! Došla meni drugarica u goste i sedimo nas dve kod mene u dnevnoj sobi, a Andrej moj u dnevnoj sobi ovako sedi. Andrej teška budala isto. Moji su svi budale. Ovako čovek sedi, ovako ima naviku, ovako noge stavi, popuši pre toga...cigaru", počela je ona, nasmejala se i nastavila:

(VIDEO) KAD USPAVAJU DECU, PUŠE MARIHUANU: Luna šokirala sve kada je otkrila šta je radila sa majkom i očuhom!

"Stavi naočare te bele, ovako, i ovako, tri sata, kunem ti se, bez prestanka! Ovako... Ovako se pomera lik! I gleda ovako... Ja imam snimak, ja ga snimam kako to radi, znači sat vremena! Sat vremena bez prestanka, niti čuje, niti... Ništa! On je izgubljen!", objašnjavala je Luna.

A post shared by Dželat ljubavi? (@antidjogaj) on

Međutim, nije samo Anabelin muž optužen da je imao veze sa kozumiranjem narkotika, već i Lunin dečko Sloba.

Pevač je u martu 2017. priveden u policijsku stanicu na Savskom vencu zbog kokaina. Policija je tada zaustavila Radanovića posle boravka u jednom beogradskom kafiću, a u trenutku kada su ih zaustavili Slobodan je u kolima bio sa dva prijatelja. Policajac je tada primetio da je neko od njih trojice bacio kesicu sa kokainom u vozilo i rekao je kolegi da mu pomogne da je pronađu.

"Nemam nikakave veze sa pomenutom kesicom, niti sam je ikada video, ne konzumiram nikakve droge i mogu da se podvrgnem testiranju na narkotike", izjavio je tada pevač.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track