NATAŠA PODNELA ZAHTEV ZA RAZVOD BRAKA: Borba oko kuće i bazena!
Foto: Zorana Jevtić

traži starateljstvo

NATAŠA PODNELA ZAHTEV ZA RAZVOD BRAKA: Borba oko kuće i bazena!

Stars -

Bekvalčeva će zahtevati starateljstvo nad ćerkom Katjom i u parnici dokazati da Luka nije uložio ništa u imanje u Čeneju, iako se prijateljima poverio da je za bazen dao čak 50.000 evra

Nataša Bekvalac juče je pokrenula brakorazvodnu parnicu protiv Luke Lazukića nakon što ju je u subotu brutalno pretukao.

foto: Privatna Arhiva

Pevačica će zahtevati starateljstvo nad dvomesečnom ćerkom Katjom i insistirati na tome da tokom braka nisu stekli zajedničku imovinu, kao i da je sama ulagala u završne radove na kući u Čeneju. Prema rečima našeg izvora, do Nataše su došle priče kako se Luka hvalio da je novac uložio u bazen te ona sada želi da zaštiti svoju imovinu. Kako smo saznali, ona je podigla kredit a novac je potrošila na dom, u koji je trebalo da se za nekoliko dana preseli s porodicom.

foto: Privatna Arhiva

- Nataša želi da se što pre razvede od Luke i da se agonija završi. Inače, Lazukić je rekao prijateljima da je uložio oko 50.000 evra u imanje u Čeneju. Kako je rekao, prvo je dao 20.000 evra, ali ga je prijatelj koji je trebalo da završi bazen prevario, pa je nakon pljačke kuće u Čeneju morao ponovo da uloži novac, ali drugi put čak 30.000 evra. On planira da potražuje taj novac od Nataše, ali nema nijedan dokaz da je bilo ulaganja - nije potpisao ni ugovor ni priznanicu. S druge strane, Nataša ima dokaz iz banke da je podigla kredit - priča naš izvor.

foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Naša ekipa i juče je posetila Dedinje, gde pevačica živi. S tamnim naočarima, u pratnji advokata, pojavila se oko 14.40 sati. Otišla je na Novi Beograd kod notara. Od nje se juče nije odvajala sestra Dragana, koja je juče doputovala iz Egipta. Posetili smo i Novi Beograd, gde žive Lukini roditelji. Njegov auto je i dalje ispred zgrade, ali nam juče niko nije otvarao vrata. Samo je jedan komšija poručio da ostavimo Luku na miru, da mu je teško i da se kaje.

foto: Privatna Arhiva

Trideset dana

PRODUŽENA ZABRANA PRILASKA

Luki Lazukić produžena je mera zabrane prilaska Nataši na 30 dana, potvrdila je Aleksandra Đenadić, portpartolka tužilaštva. Njemu su izrečene mere udaljenja iz stana i zabrane prilaska i komunikacije. Ako prekrši meru, odmah će mu biti određen pritvor.

foto: Privatna Arhiva

Lizing na njegovo ime

OSTALA BEZ AUTOMOBILA

Nataša Bekvalac ostala je bez automobila „mini-moris“. Ovaj auto je kupljen na lizing preko Lukine firme, a za učešće su dali njen BMW.

- Nataša je imala poverenje u muža i nikad nije mogla ni da pretpostavi da će doći u ovu situaciju. Ona je bila vlasnica automobila koji je založila za „mini-moris“, bez kojeg sad može da ostane jer se papirologija vodi na Lazukića - kaže naš izvor.

Ekipa Kurira

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) NATAŠA BEKVALAC IZAŠLA IZ KUĆE: Pevačica sa advokatom i sestrom bila kod notara, POTPISALA PAPIRE i vratila se u dom na Dedinje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track