KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! MENADŽER LEGENDI LAZUKIĆEV UJAK: Luka i ja ne pričamo već 6 godina! A evo šta je rekao o sestrićevom nasilju nad Natašom
Foto: Stefan Jokić, Dragana Udovičić, Printscreen

NE PODRŽAVA NASILJE

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! MENADŽER LEGENDI LAZUKIĆEV UJAK: Luka i ja ne pričamo već 6 godina! A evo šta je rekao o sestrićevom nasilju nad Natašom

Stars -

Rođeni ujak Luke Lazukića, koji je pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac je osnivač i menadžer grupe "Legende" Lazar Marin.

Kako Kurir saznaje, oni šest godina nisu u kontaktu zbog nesuglasica koje su imali, pa se od tada nisu čak ni sreli. Marin za Kurir kaže da ne opravda nasilje, ali nije želeo mnogo da govori o tome što je njegov sestrić brutalno pretukao pevačicu.

foto: Printscreen

"Zaista nemam komentar jer dugo vremena ne kontaktiramo. Luka i ja sigurno šest godina ne komuniciramo, ali nismo se svađali", rekao je Marin.

Na pitanje da li ga je pogodila vest što je njegov se

strić pretukao suprugu Natašu Bekvalac, iako ne razgovaraju.

foto: Damir Dervišagić

"Znate šta, nemojte molim vas da komentarišem. Ne kontaktiramo i svaka reč dobije repa. Svima želim sve najbolje. Niko nije za nasilje, to se jednostavno tako desilo. Zaista ne znam šta da kažem, najlepše vas molim da to tako prenesete",rekao je Lazar.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Marija Dejanović/Foto: Stefan Jokić/Dragana Udovičić/Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) REPORTERI KURIRA PRED VRATIMA NATAŠE BEKVALAC: Otvorila im sestra Kristina, a evo šta je rekla!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track