IVAN MARINKOVIĆ SE BOJI ZBOG INFOSTANA: Oduzimaju mu honorar zbog dugova
Foto: Printscreen

HAOS

IVAN MARINKOVIĆ SE BOJI ZBOG INFOSTANA: Oduzimaju mu honorar zbog dugova

Stars -

Ivan Marinković strahuje da će mu deo honorara koji je zaradio boravkom u „Parovima“ biti oduzet po naredbi suda jer duguje 300.000 dinara za neplaćene račune za infostan, saznaje Kurir.

Bivši suprug Goce Tržan nikada nije krio da ne radi i da oskudeva u novcu čak i za najosnovnije životne potrebe, u koje spadaju i računi za struju i druge komunalije.

U rijalitiju je pričao o tome da nema novca da plaća alimentaciju za ćerku i da je zbog toga i ušao u „Parove“ jer namerava da isplati sve obaveze prema bivšoj supruzi.

Ali postoji velika verovatnoća da mu se ti planovi ne ispune. Pred sam ulazak u rijaliti Ivanu je stigla tužba od „Infostana“ zbog duga od 300.000 dinara, pa je on tada sklopio nagodbu da neplaćene račune i kamatu vrati u ratama.

Uplatio je samo dve rate i ušao u „Parove“, pa sada s pravom strahuje da će sud doneti odluku da „Infostan“ svoja potraživanja naplate prinudom, odnosno zaplenom novca sa tekućeg računa ili oduzimanjem imovine.

- „Infostan“ može preko suda da traži da mi se oduzme novac od honorara jer im dugujem za račune. To je mnogo para, preko trista hiljada. Neću imati da pokrijem sve dugove. Šta da radim, tako je kako je - rekao je Marinković.

Osim neplaćenih komunalnih usluga, Ivan Marinković duguje novac i za struju, zbog čega je dva meseca pre ulaska u rijaliti živeo u mraku.

Kurir / I. E.

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZORANNAH SKINULA BRUSHALTER: Pogledajte u kakvom se izdanju modna blogerka pojavila na američkom festivalu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track