ONE SU BILE SVEDOCI BRUTALNIH LIKVIDACIJA: Starlete i pevačice preživele KRVAVE DRAME!
Foto: Dragan Kadić

PREŽIVELE PUCNJAVE

ONE SU BILE SVEDOCI BRUTALNIH LIKVIDACIJA: Starlete i pevačice preživele KRVAVE DRAME!

Stars -

Starleta Tamara Đurić bila je svedok brutalne likvidacije Luke Radulovića, a ovo su poznate ličnosti koje su takođe prisustvovale ubistvima.

Likvidacija u Baru

Soraja Vučelić sedela je za istim stolom sa vođom kriminalnog klana iz Bara, Arminom Mušom Osmanagićem, kada su ga ubili 16. septembra 2014. godine.

Kako je tada Kurir pisao, Soraja je kobnog dana došla u kafić „Sevoja“ kako bi od Osmanagića uzela „maserati“ za potrebe snimanja spota.

foto: Zorana Jevtić

- Bila je u kafiću sa tri drugarice i sve vreme je sedela pored Osmanagića. Videlo se da joj je prijatno i da prijateljski ćaskaju. Soraja je ranije živela u Baru, a pošto je to mali grad, svi se znaju - rekao je tada izvor.

Ubistvo Arkana u Interkontinentalu

Pevačica Svetlana Ražnatović Ceca bila je u hotelu "Interkontinental" 15. januara 2000. godine kada je ubijen Željko Ražnatović Arkan.

foto: EPA

- Okrenula sam se i ugledala mladića u žuto-teget jakni, kako diže pištolj sa poda. Nikada ga više nisam videla - svedočila je Ceca svojevremeno tokom procesa za ubistvo njenog supruga Arkana.

Ubistvo u Valjevu

Među njima je i pevačica Snežana Nena Nešić, tokom čijeg nastupa u Valjevu je brutalno ubijen jedan mladić.

foto: Printscreen

Naime, pripadnici obezbeđenja nisu želeli da puste jednog momka u klub, posle čega je on izvadio pištolj i počeo nasumično da puca. Tom prilikom više gostiju je ranjeno, dok je jedan mladić ubijen.

Tamara Đurić i ubistvo u pivnici

Poslednja u nizu je starleta Tamara Đurić, koja je stajala za šankom kada je nepoznati napadač prišao i pucao u Luku Radulovića.

foto: Facebook Print Screen

Dugogodišnja prijateljica ubijenog Luke Radulovića, srpska starleta Tamara Đurić, kroz suze je opisala kako se odigralo ubistvo u prestoničkom lokalu u kome je, u tom trenutku, na privatnoj žurci, bilo oko 50 gostiju.

Pucnjava u Sarajevu

Anđela Mitkovski (26), poznata i kao Anđela Veštica, preživela je pucnjavu u Sarajevu februara 2017. godine.

Prema tvrdnjama starlete, na nju je tada pucala Emina Arnautović, bivša žena njenog dečka Admira Arnautovića, koja je na Anđelu ispalila devet metaka i promašila je, dok je Admira pogodila u nogu.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) TAMARA ĐURIĆ VOZI BESNU MAŠINU OD 200.000 EVRA: Posle svega što je prošla, izgleda moćnije nego ikad!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track