Najnovije vesti

LAZUKIĆ BRUTALNO ODGOVORIO NA ACINU PROZIVKU: Lukas je u policiji očigledno zadržan s razlogom zbog onoga što je učinio!
Foto: Vladimir Šporčić/Dragana Udovičić

NIJE MU OSTAO DUŽAN

LAZUKIĆ BRUTALNO ODGOVORIO NA ACINU PROZIVKU: Lukas je u policiji očigledno zadržan s razlogom zbog onoga što je učinio!

Stars

"Lukasa ne znam. Niti pratim estradu. Gospodin Lukas je učinuo to što je učinio, a zadržan je očigledno sa razlogom. Ja bih bio zadržan u policiji da sam pretukao suprugu. Bio bih zadržan kao gospodin Lukas".

 

Ovako je Luka Lazukić, muž Nataše Bekvalac prokomentarisao negodovanje Ace Lukasa koji je tražio da se utvrdi u čemu je razlika između njih dvojice, s obzirom da je, kako Lukas navodi on morao da prizna krivicu kako ne bi otišao u pritvor na 30 dana, a Lazukić je pušten da se brani sa slobode.

 

Lazukić navodi da je u policiju otišao bez advokata.

 

"Otišao sam sam u policiju bez pratnje advokata, čiste savesti, i tamo sam dao izjavu policiju", naglasio je Lazukić.

 

Podsetimo Aca Lukas je tada, za razliku od Lazukića, posle saslušanja kod tužioca zadržan u pritvoru 48 sati.

 

"Niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno. Ali Luka Lazukić, čovek koga ne poznajem i protiv koga nemam ništa, a za koga Nataša Bekvalac tvrdi da ju je pretukao, je priveden, otišao na informativni razgovor, dao je izjavu i onda je pušten da se brani sa slobode. Koja je ratlika između mog slučaja i slučaja supruga Nataše Bekvalac? Evo čekam da mi neko objasni", upitao je Aca Lukas.

 

On je u intervjuu za Prvu rekao da Lazukić nije još osuđen a daje izjavu.

 

"Čovek je dao izjavu a još nije osuđen. A kako bih dao ja izjavu iz pritvora? Meni su rekli ili ideš u CZ 30 dana ili priznaješ. Ja sam tada shvatio da mi je bolje da priznam. Kako bih dao bilo kakvu izjavu iz pritvora?", rekao je Lukas napominjući da osuđuje svaku vrstu naselja, posebno nad ženama.

Kurir.rs

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

Nataša(KURIR TV) DRAMA ISPRED NATAŠINOG STANA: Luka šalje advokata po stvari!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...