NEODOLJIVO

(KURIR TV) SIN KOSTA ISPOZIRAO NAŠIM REPORTERIMA PRED MAMIN KONCERT: Dugoočekivani spektakl Dare Bubamare okupio elitu sa domaće estrade!

Stars -

Na Darin beogradski spektakl među prvim gostima stigao je njen sin Kosta u pratnji starijih ljudi, koji je ispozirao foto-reporteru Kurira i usput prokomentarisao da ne može da dočeka početak maminog koncerta. Pored porodice i brojnih prijatelja, folkerku su podržale i poznate ličnosti Lepa Lukić, Goga Sekulić, Ilda Šaulić, Danijel Alibabić, Ena Popov, Jovana Tipšin, Tijana Maksimović Ajfon, Anđela Veštica, Danijel Pavlović, Buba Miranović...

Publika nestrpljivo čeka i nastup Bubamarine specijalne gošce Jelene Karleuše, s kojom će zajedno nastupiti na bini. A do tada, Dara će uveseljavati hitovima "Svi su tu kao nekada", "Polje jagoda, "Zidovi", "Opasan" i drugim.

1 / 10 Foto: Dragana Udovičić

Koncert je počeo insertima iz njenih spotova i video snimcima!

Dara Bubamara dočekala je večerasnji dugoočekivani koncert u Štark Areni, koji je otvorila pesmom "Opasan". Pevačica je na scenu izašla u neprepoznatljivom stilu, iz dijamanta!

1 / 24 Foto: Dragana Udovičić

"Dobro veče Beograde, hvala svima što ste došli da podelimo mojih 25 godina karijere, najsrećnija sam na svetu! Večeras pravimo ludilo", rekla je Dara i zapevala "Volim sve što vole mladi".

(Kurir, M. Dejanović/ Foto: D. Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track