NADEŽDA JE ŠOKIRALA JAVNOST SEKSOM SA MIKIJEM: Ali u pozadini pokušaja da bude poznata, hitno je operisana!
Foto: Youtube Screenshot

prate je skandali

NADEŽDA JE ŠOKIRALA JAVNOST SEKSOM SA MIKIJEM: Ali u pozadini pokušaja da bude poznata, hitno je operisana!

Stars -

Učesnicu rijalitija "Zadruga" Nadeždu Biljić prate skandali na svakom koraku, a najsvežiji je seks pred kamerama koji se dogodio na Vaskrs.

Svi su bili šokirani jer se seks desio pred kamerama, a ako tome dodamo i brojne svađe u rijalitiju u kojima je učestovala, jasno je da Nadeždu i te kako prate skandali.

Slično je bilo i tokom učešća u talent šou programu "Zvezde Granda" iz kog je ispadala čak dva puta, budući da je jedanput vraćena nakon baraža po pravilima koja su važila 2009. godine kada je učestvovala.

foto: Printscreen

Ona je uspela i da dođe do naslovnica tabloida zbog operacije koju je imala.

Naime, Nadeždi je osetila jake bolove u stomaku zbog čega je hospitalizovana i hitno operisana u jednoj valjevskoj klinici.

Uzrok nesnosnih bolova pevačice bilo je slepo crevo koje je puklo, zbog čega je nakon operacije nekoliko dana zadržana u bolnici.

"Tog jutra nisam mogla da ustanem iz kreveta. Saopštila sam to roditeljima koji su medicinski radnici i oni su me odmah odveli kod lekara. Tri hirurga su konstatovala da je slepo crevo. Dobro je što nismo čekali jer je pretilo da izazove sepsu. Operisana sam iste noći. Sve se lepo završilo. Osećam se sasvim dobro i uskoro ću nastaviti da nastupam", izjavila je tada Biljićeva za Svet.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja