(VIDEO) DEGENKO JEDNA RETARDIRANA, TI SI LUDA:  Posvađali se Nadežda i Žuti! Pevačica ga VREĐALA, a onda je on URADIO NEZAMISLIVO!
Foto: Printscreen/ Youtube

lete varnice

(VIDEO) DEGENKO JEDNA RETARDIRANA, TI SI LUDA: Posvađali se Nadežda i Žuti! Pevačica ga VREĐALA, a onda je on URADIO NEZAMISLIVO!

Stars -

U toku noći došlo je do svađe između Nadežde Biljić i Radosava Stefanovića Žutog. Ovi ukućani posvađali su se nakon pitanja novinara, a razlog je bila šminka koju poseduje pevačica.

foto: Printscreen/ Youtube

"Kome bacaš šminku? Počeo si da se k*rčiš ovde! Još jednom mi takni nešto, sve ću ti pobacati po kući! I ne samo tebi, nego svima! Svi mi se k*rčite po kući! Ti si retardiran! Ti misliš da sam ja budala?! Za tebe ništa lepo nisam čula ovde u kući", vikala je Nadežda na Žutog.

foto: Printscreen/ Youtube

Pevačica je u nekoliko navrata bacala svoju šminku po spavaćoj sobi, a Žuti je govorio kako nije imao lošu nameru kada joj je pomerio kozmetiku i da je pomislio da ista pripada Nadeždi, međutim ovaj zadrugar nije joj ostao dužan u razmeni teških reči.

foto: Printscreen/ Youtube

"To poludiš kada nemaš pljuge! Lepo pitam, ona mi se tu izd*kava!! J*bao tebe pas bolesni! Degenko jedna! Luda žena! Ti si retardirana 100 posto, to vide svi u kući", pričao je Žuti pevačici.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EVO S KIM MUSTAFA PROVODI VREME: Dok je Emina u Beogradu on radi OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track