ZAKOPALI RATNE SEKIRE

(VIDEO) NAPISAO JOJ JE HITOVE, A NIJE MU PLATILA NI DINAR, A PO TURSKOJ SE BAŠKARILA ZA 8.000 €: 5 godina nije pričao s njom, a sad Damir iskreno o SVAĐI SA DAROM!

Stars -

Kompozitor Damir Handanović zakopao je ratne sekire koje je imao sa Darom Bubamarom i došao da je podrži na njenom beogradskom koncertu.

Damir je progovorio o sukobu koji je imao sa pevačicom zbog novca koji mu je dugovala, kao i o tome kako je došlo do pomirenja.

"Zakopali smo ratne sekere koje smo imali. Došao sam da je podržim, moja devojka joj radi stajlingi vizeulizaciju", rekao je Damir.

"Dobro je da se širi pozitivna energija. Sve je rešivo, svaki problem je rešiv. Sve je rešeno, sve je super", rekao je Handanović o Darinom dugu koji je imala prema njemu.

foto: Dragana Udovičić

U jeku svađe otvoreno je pričao o razlozima zbog kojih su tada prekinuli saradnju.

"Uvek je novac u pitanju. Sa Darom je bio taj problem, mizerna stvar. Nit ću da ja obogatim, niti ćeš se osiromašiti, ali bilo prošlo. Dugo je nisam video, a kada sam je sreo, nisam je ni pozdravio.

"razočarao sam se u Daru. Radio sam to 2011-2012, prozivala me je", rekao je tada Handanović.

foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, pevačica je 2014. platila je više od 8.000 evra za letovanje u Turskoj, iako je dugovala novac saradnicima koju su radili na njenom poslednjem albumu „Pusti tu priču“.

Kurir.rs/Blic/Foto Dragana Udovičić/Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track