PRAVNA BORBA

(KURIR TV) LUKA I NATAŠA PRED TUŽIOCEM: Lazukić posle skoro 2 SATA izašao iz zgrade suda! Nataša 3 sata davala iskaz! Svi detalji sa SASLUŠANJA!

Stars -

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić danas su dali iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu po pevačicinoj prijavi da ju je suprug brutalno pretukao.

foto: Dado Đilas

Prvo je iskaz davao Luka, potom je oko pola dvanaest stigla pevačica zajedno sa dadiljom i zadržali su se u zgradi suda sve do 15.50.

Pet minuta pre 10 časova, Luka Lazukić je, u pratnji advokata, koji je na pitanje da li se plaši, ćutao i bez reči ušao u sud. I na pitanje da li je angažovao obezbeđenje jer se boji oca Nataše Bekvalac, nije želeo da odgovori. Lazukić je iz zgrade suda izašao sam posle skoro dva sata koliko se zadržao kod tužioca.

1 / 10 Foto: Vladimir Šporčić

Lazukić je posle davanja iskaza, iako je rekao da će dati izjavu za medije, bez reči otišao automobilom koji je došao po njega.

(KURIR TV) NATAŠA DOŠLA NA SASLUŠANJE, A OGLASIO SE NJEN ADVOKAT: Postoji dovoljno dokaza za krivično gonjenje, neće doći do susreta

Nataša Bekvalac je s timom advokata krenula sa Dedinja u Prvo osnovno

tužilaštvo, gde treba da da iskaz. Ekipa Kurira pratila je kolonu u kojoj se nalazila pevačica do tužilaštva. Nataša je oko pola dvanaest stigla sa dadiljom ispred zgrade suda. U jednom trenutku tužilac je napravio pauzu od 20 minuta, ali se ne zna razlog.

Nataša je skoro tri sata davala iskaz i odgovorila je na sva pitanja koja joj je tužilac postavio. Pevačica je posle date izjave sačekala da njena dadilja, koja je te noći bila jedini svedok nasilja, da svoju izjavu tužiocu.

Natašu su zastupala tri advokata, dok je Lazukića zastupalo pet advokata.

Advokati Luke Lazukića su skoro posle šest sati izašli iz zgrade Prvog osnovnog tužilaštva. Nisu želeli da daju nikakve izjave sem da je sve prošlo u najboljem redu.

Nataša je sa advokatima izašla posle četiri i po sata provedenih u zgradi suda. Nije htela da daje nikakve izjave, a i njeni advokati nisu mogli mnogo da kažu jer je postupak zatvoren za javnost.

"U ovoj fazi postupka ne možemo ništa da iznosimo. Postupak će sve pokazati".

1 / 10 Foto: Vladimir Šporčić, Dado Đilas

Bekvalčeva ni kada je došla nije davala nikakave izjave, a njen advokat je rekao da ima dovoljno dokaza za krivično gonjenje.

foto: Vladimir Šporčić, Dado Đilas

"U ovom momentu samo mogu da kažem da su istražnje radnje zatvorene za javnost. O samim dokazima neću moći da vam dajem informacije. Ono što je naš stav je da sada već postoji dovoljno dokaza za krivično gonjenje. Ja se iskreno andam da će organi tako postupiti", rekao je advokat Nemanja Vlček.

foto: Printscreen Kurir TV

Nataša je, dok je dolazila do Tužilaštva, imala emotivan susret sa sestričinom Petrom.

(KURIR TV) DIRLJIV SUSRET NA PUTU DO SUDA: Nataša pošla da da iskaz o nasilju, a u zagrljaj joj je poletela UPLAKANA DEVOJČICA!

Ispred Tužilaštva nalazi se veliki broj novinara i televizijskih ekipa i za saslušanje vlada veliko interesovanje medija.

foto: Dado Đilas

Bekvalčeva i Lazukić odvojeno su dali iskaze u Prvom osnovnom tužilaštvu o nasilju koje se dogodilo pre deset dana, a osim njih u zgradu suda je zajedno sa pevačicom stigla i dadilja, koja izjavu daje u svojstvu svedoka.

foto: Dado Đilas

Inače, Lazukiću je na snazi zabrana prilaska pevačici od 30 dana.

Kurir.rs/Ekipa Kurir/Foto Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track