(VIDEO) SLOBI I KIJI PUŠTENA NJIHOVA PESMA, LUNA SE POTPUNO SLOMILA I BRIZNULA U PLAČ: Oni mnogo toga mogu da sakriju i odglume, u glavi mi je HAOS!
Foto: Printscreen/Youtube

SLOMLJENA

(VIDEO) SLOBI I KIJI PUŠTENA NJIHOVA PESMA, LUNA SE POTPUNO SLOMILA I BRIZNULA U PLAČ: Oni mnogo toga mogu da sakriju i odglume, u glavi mi je HAOS!

Stars -

"Veliki šef" je samo za Kristinu Kockar pustio pesmu koju je poželela a na koju je Sloba Radanović veoma emotivno reagovao.

Luna Đogani, njegova devojka sa kojom je prevario suprugu Kiju, doživela je potpuni krah.

Luna je otišla u Rajski vrt i iskreno porazgovarala sa Drvetom mudrosti o celoj situaciji. Drvo je interesovalo kako je prošao Lunin razgovor sa Kijom prethodne noći i kako je sve to na blogerku delovalo.

"Delovao je sa jedne strane dobro, a sa neke i nije. Želela sam da joj kažem neke stvari koje ona nije znala. Drago mi je da se taj razgovor desio. Sumnjam prvenstveno u sebe, u njegove emocije prema meni ne sumnjam", bila je iskrena Đoganijeva.

"Nisam tako sigurna u neke stvari kao što sam bila na početku. Plašim se da sam možda preterala i predala se. Plašim se da je taj osećaj koji sam imala istinit i da neće biti onako kako sam ja želela. Napolju imam savršen život kom jedva čekam da se vratim. Sinoć sam saznala neke stvari koje nisam znala. Plašim se da će se nešto loše desiti i da ću ispasti budala. Ne smatram da sam ja kriva zbog Kije i Slobe, ja sam sebi naudila. U glavi mi je haos", rekla je Luna kroz suze.

"Oni itekako mogu da sakriju neke stvari i odglume, niko od nas troje nije iskren sto posto. Mnogo toga bismo uradili da nema ljudi, kamera... Možda bi se neko drugačije postavio, možda bi Sloba hteo da priča sa Kristinom, a neće i ne može zbog mene. Ne mogu da znam, ja njemu verujem, ali ne mogu da budem sigurna u to, jer ne mogu da znam šta se 100 posto dešava u njegovoj glavi, ne mogu da znam stvari koje ona zna", rekla je Luna.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) UTEGLA SE I SNIMALA OTPOZADI: Jelena Rozga objavila provokativni snimak svoje zadnjice, od nje to niko nije očekivao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track