Najnovije vesti

KATARINA ŽIVKOVIĆ JE TALENAT ZA PEVANJE, ALI NE SAMO TO: Pevačica otkrila koja je njena velika strast!
Foto: Nebojša Mandić

ISKRENA

KATARINA ŽIVKOVIĆ JE TALENAT ZA PEVANJE, ALI NE SAMO TO: Pevačica otkrila koja je njena velika strast!

Stars

Katarinu Živković publika je upoznala kao jednu od najtalentovanijih "Zvezda Granda", a malo kome je poznato da je pevačicin hobi šminkanje

Kao devojčica je volela da crta i da slika, pa je išla na likovne sekcije u školi, a kako je odrastala, naučeno je primenjivala oslikavajući sopstveno lice.

"Odmalena sam bila okrenuta svemu što ima veze sa umetnošću, pa se i ljubav prema šminkanju rodila jer sam bila esteta. Zanimalo me je da crtam, slikam i posvećujem se stvarima koje zahtevaju bilo kakvu umetničku crtu. Kroz odrastanje sam bila u nekoliko likovnih sekcija i mislim da se moja ljubav prema šminkanju rodila upravo zbog toga", priča pevačica i otkriva da, iako nije profesionalac, šminka veoma dobro.

foto: Damir Dervišagić

"Ne mogu da kažem da sam profesionalac, ali mislim da sasvim pristojno mogu da našminkam kako druge, tako i sebe. Veoma je važno koristiti mogućnost da kroz šminku poboljšamo svoj izgled, a da ipak ne preteramo. To vam je kao da imate prazno platno koje treba ispuniti odgovarajućim bojama, tako da svi požele da kupe sliku. Treba naglasiti lepotu, a ne pokvariti je. To nije nimalo lako", objašnjava Katarina, koja ističe da obožava prirodne tonove i da se vodi isključivo time da ne naglašava više detalja na licu.

"Posle toliko godina na estradi naučila sam šta i kako ide i ukačila sve te male tajne velikih majstora. Između ostalog, mogu da uočim kako će neka šminka izgledati na fotografijama i na snimcima. Uživam u tome da istražujem i otkrivam nove stvari kada se o estetici radi, a zanimanje za šminku veliki je plus u poslu kojim se bavim", zaključuje Živkovićeva.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo, Foto: Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ŠTA SVE LJUDIMA NEĆE PASTI NA PAMET: Malo im je celo more, nego plivaju i u rupi!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...