ZALJUBIO SE U UČENICU, RODILA MU DETE, A SAD KLEČI ISPRED PALATE PRAVDE: Svi su mislili da sam NARKOMAN pa su mi na pravdi Boga uzeli sina
Foto: Printscreen/Happy

Gost PAROVA

ZALJUBIO SE U UČENICU, RODILA MU DETE, A SAD KLEČI ISPRED PALATE PRAVDE: Svi su mislili da sam NARKOMAN pa su mi na pravdi Boga uzeli sina

Stars -

Željko Mašović, gost Parova, po zanimanju psiholog, ispričao svoju potresnu životnu priču, kojem je oduzeto dete i koji je imao velikih problema sa ženom.

Željko je prošao kroz pravi pakao ne bi li stvorio normalnu porodicu, ali uprkost svemu, problemi su se samo nizali.

Zbog svog imidža trpeo predrasude ljudi, čak se sumnjalo da je koristio i narkotike, za koje je dokazao da nije konzumirao.

foto: Printscreen/Happy

"Suština je šta znam, a ne kako izgledam. Učenici znaju kakav sam, ljudi znaju kakav sam i mogu da posvedoče kako sam se ponašao prema detetu", izjavio je Željko.

U jako je lošim odnosima sa bivšom ženom, za koju je između ostalog otkrio da mu je bila učenica.

"Kako se uključio još jedan Željkov učenik, ne bi li mu pružio podršku, Željko se rasplakao, te shvatio još jednom ko je i šta je, pa izjavio sledeće.

"Treba mi da se bavimo detetom, a ne centar za socijalni rad", izjavio je Željko.

Željko je protestaovao i ispred "Palate Srbije", gde je poneo i transparent koji glasi: - Spasite mog sina, a zatim izjavio sledeće: "Od muke sam počeo da klečim".

"Pitam se gde sam pogrešio. Obzirom da sam primljen u kabinetu predsednika republike, nadam se da će radnika centra za socijalni rad, s kojim imam problem nekako ukloniti iz mog života i da ćemo početi da radimo kako treba. Ne tražim ništa osim da moje dete ima normalno detinjstvo", izjavio je Željko.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) TATA USPAVLJIVAO BEBU, ČITAV SVET ODUŠEVLJEN! Bićete i vi kada pogledate kako!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track