VRATILA SE SA TURNEJE PUNA UTISAKA!

KURIR TV EKSKLUZIVNO! LEPA BRENA U AMERICI RAŠIRILA SFRJ TROBOJKU: Onda zapevala Jugoslovenku, na Balkanu napravila DELIRIJUM, a evo šta diva kaže o tome

Stars -

Lepa Brena vratila se jutros u Srbiju iz Amerike gde je održala još jednu uspešnu turneju.

Svi koncerti bili su rasprodati i podsećali na vreme kada je Brena bila najveća jugoslovenska zvezda osamdesetih. Celi Balkan se oduševio kada je Brena na koncertima raširila jugoslovensku zastavu. Internet je danima brujao o tome, a Brenu je sve podsetilo na fantastične osamdesete godine.

"Bilo je fantastično. Kontakt sa publike je bio fantastičan. Ovo me podsetilo na ono vreme osamdesetih i devedesetih godina, kada smo Slatki greh i ja radili punom parom. Imali smo devet koncerata. Imali smo jedan u Kanadi, a ostalo u Americi. Posećenost je bila vrlo dobra, iznenađujuće dobra", rekla je Brena čim je sletela na Aerodrom Nikala Tesla.

New York?????Nezaboravno?

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана

"Ovo je prvi put da radimo posle toliko godina sa celim bendom, a Stefan mi je bio gost na koncertu. Uživala sam jer sam bila sa članom porodicom, potpuno je lep osećaj kada imate nekoga od porodice tokom turneje. A Slobodan je bio u Majamiju", sumirala je prve utiske Lepa Brena.

Kurir.rs/Lj. S/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) CECA OTKRILA: Kad me ćerka fotografiše doslovno izgledam ovako!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja