Najnovije vesti

DIVNA I MARKO DNK PRAVDU TRAŽE NA SUDU: Tužili smo socijalno, ne vraćaju nam dete
Foto: SVET N. Kostic/printscreen

Naoštreni

DIVNA I MARKO DNK PRAVDU TRAŽE NA SUDU: Tužili smo socijalno, ne vraćaju nam dete

Stars

Milanovićeva i Kocić tvrde da su prevareni, jer je njihova ćerka i dalje u hraniteljskoj porodici iako im je rečeno da će biti kod kuće kad ona napusti "Zadrugu"

Divna Milanović i Marko Kocić podneli su tužbu protiv Centra za Socijalni rad iz Svilajnca jer im ne vraćaju dvogoipogodišnju ćerku.


Bračni par, koji se proslavio učešćem u emisiji "DNK" i "Zadruzi", su besni jer nadležni nisu ispoštovali dogovor da im donesu dete nakon Milanovićkinog izlaska iz rijalitija. Iako je Divna sredinom marta napustila "Zadrugu", ona još uvek nije videla ćerku, zbog čega je postala očajna. Međutim, njen suprug preduzeo je striktne mere i pravdu traži na sudu.

 

foto: SVET N. Kostic/printscreen

"Socijalni radnici su mi rekli da ću dobiti dete kada Divna dođe kući. Evo, ona je tu, a ćerku nam ne daju. Tek ide u četvrtak da je vidi. Nešto se iskomplikovalo. Ja sam je viđao, išao sam nekoliko puta u hraniteljsku porodicu, a ona nijednom nije bila. Jako je tužna i ne zna šta će sa sobom. Plače po ceo dan. Teško je to podneti. Stvar sam preuzeo u svoje ruke. Platio sam advokata i tužio sam socijalno. E pa da vidim šta će sad da rade pošto ću ja ići do kraja. Spreman sam da se borim na bilo koji način, pa čak i na onaj najgori. Svašta sam u stanju da uradim", priča Marko, koji se iznervirao i počeo da viče.


"Lažljivi i prevaranti! Jedno pričaju, drugo rade. Kad im ja zapretim, neće im biti dobro. Nisam baš ja tako dobar kada se nešto moje uzme. Ma i ta porodica kod kojih je Kristina, i oni su lažovi. Još uvek neću povlačiti loš potez, ne smem da se bunim i svađam. Idemo lagano, samo slušam advokata", rekao je Kocić.

 

Podsetimo, 16. novembra prošle godine Socijalni radnici oduzeli su Divni i Marku ćerku dok su boravili u rijalitiju. Odlukom suda, socijalna služba iz Svilajnca odvela je dete zbog neadekvatnih uslova u kojima je živelo kod Divninih roditelja.

Raspad Divnu ucenili roditelji

Odrećićemo te se ako nam ne daš pare!

 

foto: Svet, Printscreen

Divnu Milanović roditelji su ucenili da će je se odreći ukoliko im ne da pola honorara, koji bi trebalo da dobije zbog učešća u "Zadruzi". Zbog loše finansijske situacije, majka rijaliti učesnice vršila je pritisak na nju i isticala sve što su učinili dok ona nije bila tu. Divna im je obećala da će im svakako pomoći kada novac bude imala u rukama i da neće dozvoliti da joj roditelji žive u bedi.


"Ne znam da li su joj tražili pare, ali ona je planirala da im da neki dinar. Još uvek joj nije sve isplaćeno, trebalo bi uskoro. Ja se neću buniti koliko god da im da novca, to je njihova stvar. Divna ima dobru dušu i znam da će učiniti sve da joj roditelji budu srećni", izjavio je Marko za Kurir.

(Kurir, Marija Dejanović / Foto: Svet N. Kostić, Printscreen)

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...