PEVAČ ČEKA OPERACIJU: Sinan mora na transplantaciju jetre
Foto: Damir Dervišagić

Borba

PEVAČ ČEKA OPERACIJU: Sinan mora na transplantaciju jetre

Stars -

Sakić juče primljen u bolnicu, gde će mu biti obavljene sve analize, a već je stavljen na listu čekanja za organ.

Sinan Sakić primljen je juče u Klinički centar u Beogradu na ispitivanja, nakon što su lekari ustanovili da mu je potrebna transplantacija jetre.

Legendarni pevač je prošle godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale u Tuzli, ali su lekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rešenje te da će morati na presađivanje organa. Sinan je juče započeo preglede i stavljen je na listu čekanja za organ, a u bolnici će ostati do operacije.

"Svi lekari koji su ga pregledali, a konsultovali smo se s vrhunskim stručnjacima iz pet zemalja, ustanovili su da je jedino transplantacija trajno rešenje, tako da je Sinan sada primljen u bolnicu i tamo će biti do intervencije. Ja sam odmah ponudila svoju jetru, ali su ustanovili da nisam adekvatan donor, tako da sada čekamo", kaže Sinanova supruga Sabina, koja se ne odvaja od njega otkako su otkrili da je teško bolestan.

Ona ističe da su brojni prijatelji, kolege i Sakićevi fanovi uz njega.

"Želela bih da se u svoje i Sinanovo ime zahvalim svima koji nam pružaju podršku, mnogo nam to znači u svim teškim trenucima kroz koje smo prošli i prolazimo. Obaveštavaću vas sve o daljem razvoju kako budem dobijala nove informacije", završila je gospođa Sakić.

(Kurir, Marija Dejanović / Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track